Volání z lesa: Registrace na 2023 spuštěny!

29.11.2022   
Foto

Během minulého týdne jsme s pomocí našich přátel, ambasadorů i běžeckých klubů odhalili celou termínovku pro sezónu 2023, českou i slovenskou. Poprvé v naší společné historii budeme tedy objíždět celkem 14 zastávek, z toho 8 u nás a nově 6 u slovenských bratrů. Není již na co čekat, teď právě přišel ten moment, kdy můžeme s nadšením oznámit: “Registrace na ročník 2023 jsou spuštěny!” Pokud jsi bedlivě sledoval/a odhalování termínů, určitě sis všiml/a několika novinek, které jsme si na příští sezónu připravili. Pojďme se teď společně podívat na to, co nám rok 2023 přinese. 

Největší novinky Běhej lesy 2023

Od konce sezóny jsme avizovali, že chystáme něco opravdu výjimečného. Tahle "největší novinka v historii Běhej lesy" určitě vrtala hlavou nespočtu členům naší lesní smečky a nám dala taky pěkně zabrat. Teď je ale vše přichystáno a ty buď připraven/a vyběhnout vstříc novému dobrodružství!

Zkrátka, posbírej celou svou smečku a zažij poprvé s Běhej lesy Týmovku. Nonstop štafetový závod odehrávající se na jednom z vašich nejoblíbenějších míst, na Vysočině. Vyražte si pohromadě užít tenhle jedinečný zážitek v přírodě. A kdy že se Týmovka koná? Zahájení proběhne v pátek 16. června a celá akce potrvá až do neděle. Čekají tě tři okruhy, dohromady měřící zhruba 25 km, spousta zábavy, doprovodného programu, workshopů a dokonce i koncertů. Více informací o Týmovce najdeš už teď na webu www.Tymovka.cz.

S těžkým srdcem jsme se v uplynulé sezóně loučili s pohádkovým Slavkovským lesem, který symbolizoval klid a nedotčenou přírodu. Usilovně jsme projížděli všechny kouty naší domoviny, abychom ve spolupráci s Lesy ČR našli adekvátní náhradu. Dovolujeme si říct, že hledání bylo úspěšné a 15. července 2023 tě zveme do lesů a nedotčené přírody Krušných hor v okolí Klínovce. Běhej lesy Klínovec bude mít obdobný ráz jako závod v Bílé, čekej tedy pohodlné vyvezení lanovkou až na vrchol a záporný profil u všech tras. Ale nemysli si, že ti Krušné hory dají tenhle zážitek zadarmo! 

Tím ale s novinkami nekončíme. Příznivce extra dlouhých tras bude určitě zajímat ještě tahle pecka! Abychom tě neochudili o jednu ultramaratonskou trasu, o kterou přijdeme v návaznosti na Týmovku, rozhodli jsme se vymyslet náhradu. Na ultra maratonskou trasu se můžeš těšit v bývalém vojenském újezdu, na program jsme ji přidali do Brd, to je hned na začátek seriálu. Rozběhni lesy ve velkém stylu, těšíme se na tebe! 

Hoď očko na termínovku

Změny proběhly také v pořadí závodů. Sezónu letos nebudeme v Lednici odemykat, nýbrž finišovat, a to 23. září. Slavnostní zahájení proběhne již 15. dubna v Brdech.

Celá termínovka Běhej lesy 2023 tedy vypadá následovně: 

 

Zvyšujeme slevu na startovné!

Do naší smečky partnerů jsme přibrali platebního partnera ČSOB a Mastercard, dali jsme hlavy dohromady a výsledkem je sleva 25 % pro držitele karty Mastercard od ČSOB. Slevu můžeš využít na úplně všechny závody Běhej lesy 2023, bez ohledu na lokalitu nebo trasu, tedy včetně startovného na PVZP FénixRun i Týmovku! Více informací o slevové akci se dozvíš ZDE

Další vychytávkou pro příští rok je možnost platit startovné prostřednictvím benefitů. Konkrétně se jedná o programy benefitů od značek Sodexo, Edenred a UpŠek. 

Charitativní PVZP FénixRun i dětské závody Dr. Max pokračují

S radostí oznamujeme, že se na startu PVZP FénixRunu potkáme i v příštím roce! Pokud radši běháš sám/a, možná uvítáš možnost zaběhnout si FénixRun virtuálně. Letos jsme na pomoc potřebným vybrali 1 600 000 Kč. Podaří se nám v sezóně 2023 vybrat ještě více peněz? Pomáhat budeme devíti českým nadačním spolkům, více informací o PVZP FénixRunu zjistíš ZDE.

O PVZP FénixRun nepřijdeš ani na Týmovce, stejně jako o dětské závody Dr. Maxe. Mláďata si tedy, jako každý rok, užijí 8 dětských závodů a můžou se také ucházet o titul osmeráka a zlaté číslo! 

Jdeme s dobou

Současný vývoj ve světě a míra inflace nám bohužel nedovolují zůstat na stejné cenové hladině, jaká byla doposud. Rozhodně nechceme šetřit na kvalitě služeb a jsme přesvědčeni, že naši závodníci preferují kvalitu a servis, na který byli doposud zvyklí, před nízkou cenou. Změna cen startovného vypadá následovně: 100 Kč navíc na klasické závody a PVZP FénixRun a 50 Kč na dětské závody. Nový ceník startovného najdeš zde

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko