Tipy na dárky pro lesní smečku z krmelce Craft

11.12.2023   
Foto

Vánoce se neúprosně blíží a asi všichni z nás chceme potěšit své blízké dárkem, který ocení a budou jej s radostí používat. U běžců je to náročné – většina z nás má hromadu různého oblečení a doplňků, takže je dost obtížné vymyslet něco, co se bude určitě hodit. Na druhou stranu – měkký dárek musí dostat každý! Pro inspiraci jsme připravili pár tipů na oblečení, které nadšené běžce určitě potěší.

CRAFT PRO Active Extreme X používají nejen elitní sportovci při závodech nebo v tréninku, ale také spousta hobíků, kteří prostě chtějí skvělé funkční prádlo. K dokonalosti vytužený způsob pletení vláken a jejich unikátní struktura přináší výjimečné vlastnosti. Velmi rychlý odvod potu, skvělá termoregulace, nízká gramáž, ale také využití recyklovaných materiálů – to jsou hlavní přednosti této švédské ikony ve funkčním prádle. Nejtěžší tak bude vybrat správnou barvu. 

Ne každému se chce běhat v chladných nebo mrazivých dnech. Co když ale má ve skříni bundu, která spolehlivě ochrání před chladem, větrem nebo sněžením. Bunda, která má skvělý střih a atraktivní design. To je přesně CRAFT ADV SubZ. Celorozepínací nebo raději přes hlavu?

Kalhoty, které se hodí nejen na běh, ale na jakoukoliv aktivitu v chladných dnech. To jsou CRAFT ADV Essence Warm Wind. Z přední části spolehlivá ochrana proti větru, vzadu naopak elastický a velmi prodyšný materiál, který spolehlivě odvede pot a přebytečné teplo od těla pryč.

Přemýšlíte o menším dárku? Co takhle rukavice, které spolehlivě zahřejí i ve velmi chladných dnech? Prstové rukavice CRAFT ADV Lumen Fleece Hybrid mají skrytou kapsu, ve které schováte další vrstvu, kterou překryjete prsty v případě chladnějšího počasí. Výhodou je také silné reflexní ošetření. Bude se více hodit klasická černá varianta nebo snad kombinace více barev?

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko