Příběh běžce - Veronika Hanousková: Běhej lesy ze mě udělalo závodníka! Hledala jsem parťáka na lanovku a místo toho našla parťáka na život. Recept?

29.10.2023   
Foto

Běhej lesy jsem běhala od úplného začátku v roce 2015. Pro mě seriál Běhej lesy byl, je a navždy bude mým nejoblíbenějším běžeckým seriálem, prostě srdeční záležitostí. Milovala jsem tu atmosféru, běh v terénu a vlastně díky Běhej lesy se ze mě stal běžec závodník!

Karlštejn v roce 2015 byl můj úplně první běžecký závod v životě, a světe div se, nakonec jsem se ten rok stala i třetí Lesů paní! Chceš-li potkat nespočet běžců naladěných na stejnou vlnu jako já, stačí se přidat do této lesní smečky. Já si našla nespočet nových kamarádů. No, vlastně nejen kamarádů

Objížděla jsem jeden závod za druhým a Běhej lesy jsem prostě žila! V roce 2018 jsme odjely s partou kámošek do Beskyd. Už při příjezdu na ubytování jsme si všimly kluka s modrou košilí a květovaným vzorem a byly jsme hrooozně zvědavé, jestli má ten největší apartmán v celém penzionu. Měl! Potom, co jsme se zabydlely, jsme ho zase viděly venku. Nedalo nám to a oslovily ho. Působil na nás sympaticky a opravdu měl ten největší apartmán. Sám pro sebe! Domluvili jsme se, že se druhý den sejdeme a dáme si v altánu na zahradě večeři.

Nastal závodní den. Kdo zná tradiční závod na Bílé, tak ví, že kromě letošního roku se nahoru jezdí lanovkou. Moje nejlepší kamarádka Petra se ale té lanovky strašně bála, a tak hledala parťáka, který by jí pomohl tento strach překonat a třeba by ji i pozval na kafe… Na kus papíru jsme si tedy napsaly „Hledám spolujízdu na lanovku/na život“ a „Hledám parťáka na lanovku/pro život“ a vyrazily do terénu. Vybraly jsme si strategické místo, kudy chodí všichni na registrace a začaly lovit! Bohužel se ale žádný happyend nekonal. Štěstí jsme neměly, nikoho neulovily a na lanovce jsme si musely vystačit samy. Kámoška tu jízdu nakonec přežila a závod to byl jako již tradičně parádní!

Zato pozávodní večeře s tím klukem z velkého apartmánu, Láďou, se konala. Hrozně jsme ho chtěly dohodit naší kámošce Zuzce (já v té dobře nikoho nehledala), ale to se nestalo. Zdálo se, jako bychom ho znaly už dlouho. Druhý den jsme podnikli společný výlet po okolí a když došlo na loučení, pozvaly jsme ho s Petrou na další závod, tentokrát v Jeseníkách. 

Už po běžeckém víkendu stráveném s ním jsem tušila, že my dva se nevidíme naposledy. Vlastně od té doby jsme se stali nerozlučnou dvojkou. Společně s Láďou (a kamarádkou Petrou ☺) jsme běželi všechny závody Běhej lesy v té sezóně, zdolali kopce ve Špindlerově Mlýně a vyběhli na Ještěd, užili si společnou dovolenou ve Španělsku a na konci roku se domluvili, že se mnou Láďa odjede za prací do Paříže, kterou jsem měla domluvenou. Byl to naprosto šíleně bláznivý konec roku 2018!  

Na konci ledna 2019, po necelé šestiměsíční známosti, jsme se odstěhovali do Paříže, kde žijeme dodnes. V roce 2020 jsme se i přes covidovou dobu vzali. A teď? Spřádáme plány, kam za prací vyrazíme dál

Na období s Běhej lesy vzpomínám jako na nejlepší období v mém životě. Nikdy jsem nečekala, že mi tento běžecky seriál přinese tolik nových zážitků, dobrodružství a už vůbec by mě nenapadlo, že v lese najdu svého životního partnera!

Společně s Láďou přejeme všem běžcům nejen hodně štěstí na závodech, ale i v lásce. A zdravíme celou lesní smečku z Paříže!

Chceš-li také najít lásku v lese, zkus to v sezoně Běhej lesy 2024. Registrace jsou již spuštěny na www.behejlesy.cz!

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko