Tvůj lék na digitální dobu: běh po oblacích v novinkách značky On

13.10.2023   
Foto

Další skvělá sezona Běhej lesy je za námi. A kam teď běžet pro novou motivaci a pro nové zážitky? Staň se součástí smečky, která tě bude bavit i inspirovat – protože skupina běžeckých parťáků dá tvému běhu ještě větší smysl. Anebo se obuj do novinek značky On, které ti dají novou motivaci do zimních tréninků.

Proč tak rádi běháme v lesích? Mimo jiné kvůli tomu klidu, tichu a samotě, kterou nikde jinde nezažijeme. Přitom ale víme, že i běh ve skupině má fantastické benefity, které dávají pohybu zase úplně jiný rozměr. „Věříme, že společný běh je skutečným lékem na tuto digitální dobu. Můžeme sdílet nápady. Vzájemně se inspirovat. Nacházet nové přátele. Společný běh má sílu změnit náš život,“ říká švýcarská značka On ve svém novém manifestu Run Together.

Je přece lepší počítat běžecké přátele než followery. Běžet za svými sny, ne za lajky. Sbírat zážitky, které umělá inteligence neumí vygenerovat. Kde? V každém větším městě fungují běžecké skupiny, které tě určitě rádi přijmou mezi sebe.

V Praze můžeš vyzkoušet například tréninkovou skupinu Třista60, která vybíhá každou středu v 18 hodin od prodejny Top4Running v Náplavní ulici. Tréninky jsou otevřené pro veřejnost a svou skladbou jsou vhodné pro úplné začátečníky, ale i zkušené běžce, kteří si například zlepší techniku.

A pozor! Partnerem tréninků Třista60 je značka On, která celý rok obouvala běžce na všech našich závodech – tréninky jsou proto často spojené s představením a testováním nových modelů, které tak máš možnost vyzkoušet jako první v Česku.

A které novinky pro podzimní běhání by ti neměly uniknout?

 

On Cloudflow 4: zrychlit je tak jednoduché!

Rychlost je teď pro každého – i pro Tebe! Nové Cloudflow 4 jsou historicky nejlehčí boty z této ikonické řady. Uvidíš to v každé ušetřené vteřině. Poznáš to v odezvě nohou na vylepšené tlumení CloudTec. Ucítíš to v energii, kterou ti budou vracet při každém kroku díky rychlé desce Speedboard.

On Cloudstratus 3: nedělej kompromisy

Tlumení nebo výkon? Nedělej kompromis a dopřej si obojí. Nový Cloudstratus 3 vylepšuje legendární model díky přepracované integrované desce Speedboard, ještě lepšímu tlumení a novým konstrukčním prvkům. A to vše je doplněno o dvojnásobnou vrstvu obláčkového tlumení CloudTec. Tak pohodlné, tak rychlé.

On Cloudultra 2: nezklamou tě v žádném terénu

Už druhá generace těch nejuniverzálnějších trailovek švýcarské značky On má v sobě ještě o něco víc vychytávek pro každou lesní stezku – samozřejmě integrovanou desku Speedboard pro lepší výkon, superpěnu Helion pro maximální pohodlí a podrážku Missiongrip pro ještě lepší přilnavost.

On Cloudvista Waterproof a Cloudrunner Waterproof: do každého počasí

Tohle jsou tví staří známí ze závodů Běhej lesy, kde je otestovaly tisícovky běžců. Tentokrát ale trailový model Cloudvista a silniční model Cloudrunner přicházejí s voděodolnou membránou, díky které můžeš běhat nejen v dešti, ale také přes potoky.

      

On Cloudroam Waterproof: pohodlí kdekoliv

Na každém terénu a za každého počasí si můžeš užívat při svých procházkách pohodlí ve voděodolných Cloadroam. Mají trailovou podešev pro skvělý záběr a stabilitu, ale užiješ si v nich komfort jako v městských botách.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko