PVZP, to jsou špičkové pojistné produkty a charitativní běhy PVZP FénixRun

12.7.2023   
Foto

Do letošního celoročního běžeckého seriálu Běhej Lesy se pojišťovna PVZP již druhým rokem za sebou zapojila prostřednictvím charitativních nesoutěžních závodů (běh nebo chůze) PVZP FénixRun. Výtěžek ze startovného z charitativních závodů PVZP FénixRun je bezezbytku rozdělen mezi deset neziskovek, které se dlouhodobě věnují vážně nemocným, lidem po vážných úrazech nebo jinak znevýhodněným dětem i dospělým.

Charitativních závodů PVZP FénixRun se můžete zúčastnit vždy přímo v místě závodu nebo virtuálně kdekoliv a kdykoliv. Důležité je, že si užijete pohyb v přírodě na čerstvém vzduchu a vědomí, že vaše aktivita pomůže těm, kteří běžet nemohou

Díky partnerství Běhej lesy s PVZP jsou všichni závodníci v den závodu pojištěni úrazovým pojištěním zdarma. Více informací o pojištění během závodu zde.

Úrazy nechodí po horách, ale po lidech, a proto se úrazové pojištění hodí v průběhu celého roku. PVZP má řešení i pro ty, kteří chtějí být pojištěni trvale – Úrazové pojištění | PVZP

Nadupané cestovko od PVZP

Úraz nebo jiná nepříjemnost vás ale může potkat i na dovolené. Uletí vám letadlo, ztratí se zavazadla, uklouznete na dlaždičkách u bazénu. Buďte připraveni na jakoukoliv nepředvídatelnost s nadupaným cestovním pojištěním od PVZP.

Cestovní pojištění od PVZP má jedno z nejširších krytí a nejvyšších limitů na trhu a postará se o vás, když dojde na vašich cestách v zahraničí k jakékoliv nepříjemnosti – ať už se týká zdraví nebo majetku.

Pokud raději objevuje krásy naší vlasti, využijte cestovní pojištění pro Česko a příhraničí – Český turista. Postará se o vás až do 50 kilometrů u našich sousedů, zahrnuje úrazové a cestovní pojištění, lékaře na telefonu nebo unikátní cykloasistenci zajišťující (mimo jiné) celé rodině odvoz z místa nehody.

PVZP je komerční, ryze českou neživotní pojišťovnou s rozsáhlým portfoliem špičkových pojistných produktů. PVZP cítí odpovědnost za zdraví a spokojený život lidí, kteří žijí v Česku, a proto podporuje český sport a projekty akcentující zdravý životní styl a prevenci. Pomoc potřebným na celospolečenské úrovni je hlavním tématem PVZP v oblasti společensky odpovědných aktivit.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay
    Nilfisk

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Středočeský kraj
    Ústecký kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    Jihomoravský kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
    Sport in Art
Výživové okénko