Sázíme na řemeslnou zručnost a tvůrčí invenci

26.5.2023   
Foto

Česká mincovna je tradičním českým výrobcem a prodejcem pamětních mincí a medailí. Tři desítky let razí v Jablonci nad Nisou oběžné mince pro český stát. Svým vznikem v roce 1993 firma navázala na dlouholetou tradici ražby mincí na území Čech, Moravy, Slezska a Slovenska.

Investice s puncem umění

Kdo chce investovat do zlata, může sáhnout po nabídce umělecky zpracovaného drahého kovu. Rozdíl mezi mincí a medailí je obrovský. Mince má na rozdíl od medaile vyznačenu nominální hodnotu, název emitenta a není u zlata zatížena daní z přidané hodnoty. „Pokud mluvíme o způsobu uložení peněz tak, aby se uchovala jejich hodnota, je určitě investice do ryzích kovů v podobě mincí nebo medailí tou správnou. Vývoj na světových trzích to jen potvrzuje,“ upozorňuje šéf marketingu Jaroslav Černý. Vlajkovou lodí je Český lev, který razí Česká mincovna každý rok s novým designem.

Zlatý poklad získáte postupně

S produktem Zlaté spoření od České mincovny si můžete prostřednictvím pravidelných měsíčních plateb uchovat hodnotu svých peněz. Nejprve si zvolíte formu: buď můžete každý měsíc spořit konkrétní částku, nebo peníze spořit pro koupi konkrétního produktu. „Kromě slitků a cihel lze investovat také do zlatých mincí, jejichž hodnota v čase roste a mají i umělecký potenciál,“ komentuje spoření mluvčí mincovny Lenka.

Česká mincovna nabízí spoření již od 500 Kč měsíčně. A jeden bonus ke spoření získáte navíc. „Zlato koupené v České mincovně si můžete bezpečně nechat zdarma uložené v našich trezorech,“ nabízí Klimentová. Střádání na zlaté produkty je například i cesta, jak zabezpečit děti či vnoučata do budoucna. Postupně jim vytvořit jejich zlatý poklad. Nejčastější kombinace je podle Klimentové tisícikoruna měsíčně na dobu pěti let. A přesvědčivě v zájmu střadatelů vede Český lev.

Založte si Zlaté spoření na www.zlaty-zivot.cz, zadejte akční kód BEH500 a získáte od nás 500 korun do začátku. Váš kód je platný do 31. 12. 2023.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko