Trefíš do Jizerek? Informace k dopravě a parkování

22.8.2022   
Foto

Parťáku, už v sobotu 27. srpna nás čeká jeden z největších závodů Běhej lesy: Jizerská! Taky se nemůžeš dočkat? Aby tvá cesta na závod byla co nejsnazší, přinášíme ti informace k dopravě a parkování.

Zázemí závodu se nachází tradičně v Bedřichově, doslova v srdci Jizerek. V jeho bezprostřední blízkosti je autobusová zastávka Bedřichov, stadion a také Bedřichov, centrální parkoviště. Pokud zvolíš cestu autobusem, budeš to mít téměř bez starostí. A to jak z Liberce, tak z Jablonce nad Nisou.

Autobusem z  Liberce

Nejlepší to je ze zastávky Fügnerova, cesta do Bedřichova trvá linkou číslo 18 zhruba půl hodiny. Na stadionu tak budeš coby dup. Zastávka se nachází zhruba kilometr od autobusového i vlakového nádraží. Můžeš tedy svůj povoz v klidu zaparkovat v Liberci a do areálu dojet autobusem. Počítej raději s časovou rezervou kvůli registracím. Pro vyhledání spojení z Liberce klikni zde.

Autobusem z  Jablonce nad Nisou

Z Jablonce vyjeď přímo z autobusového nádraží linkou číslo 101 do zastávky Bedřichov, centrální parkoviště. Cesta trvá zhruba půl hodiny. Pro vyhledání spoje klikni zde.

Mám to kousek, pojedu na kole

Pokud si chceš dát před závodem rozcvičku na kole, tak to rozhodně chválíme. V zázemí závodu pro tebe bude připravena úschovna kol po celou dobu konání akce, takže se o svého miláčka nemusíš strachovat.

Pojedu autem

V Bedřichově se nachází šest oficiálních parkovišť. Parkování na oficiálních parkovištích je zpoplatněno částkou 100 Kč/den. Parkoviště se budou plnit postupně (1-6), tedy od těch nejbližších ke stadionu. Čím dříve přijdeš, tím blíže u stadionu zaparkuješ.Podrobnosti k umístění parkovišť nalezneš na mapce níže. Kapacita parkovišť je omezena a ta vzdálenější jsou od startu 10–15 minut. Parkování mimo vyznačená parkoviště je zakázáno! 

Sleduj zaplněnost parkovišť P1 a P2 online na mapy.cz!

Jedete od Prahy / Mladé Boleslavi? Doporučená cesta je kolem Turnova a poté pokračovat exitem 31 na Jablonec nad Nisou. Z toho je to do  Bedřichova už pouhých 15 minut cesty. Podívejte se na doporučenou trasu z Prahy / Mladé Boleslavi zde.

Na registraci si můžeš doběhnout už v pátek

Na Jizerské si budeš moct přijít pro své startovní číslo už v pátek 26. srpna. Budeme tam na tebe čekat od 16:00 do 20:00. Můžeš zaparkovat na centrálním parkovišti - 20 minut je zdarma, což k vyzvednutí čísla stačí. Prosím, neparkuj na otočce autobusů, ani mimo vyznačená parkovací místa.

Pokud se ti to nehodí, nic se neděje, registrací můžeš projít standardně od 7:00 až 30 minut do startu tvého závodu, zkrátka stejně, jako to znáš ze zbylých akcí Běhej lesy.

Nezapomeň, že registrovat se online a provést změny v registraci můžeš už jen do středeční půlnoci (24. srpna). Registrace na místě jsou možné do naplnění kapacity závodů, na což vždy předem upozorňujeme na našem Facebooku. Těšíme se na tebe!

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko