On ti přiveze boty až na start závodu

22.7.2022   
Foto

Ze závodů Běhej lesy si můžeš odvézt nejen skvělé zážitky, finisherskou medaili, ale také ty nejlepší boty pro běh po lesních stezkách i po silnici! A to díky speciální akci, kterou pro tebe připravila značka On.

Určitě už víš, že si na každém závodě Běhej lesy můžeš přímo ve stánku On zdarma zapůjčit běžecké boty s patentovaným obláčkovým tlumením. To v sobě spojuje závodní rychlost s neskutečným pohodlím – jako když běžíš po mechu.

Nyní máš ale jedinečnou možnost vyzvednout si na stánku On také své vlastní boty! Pokud si na eshopu www.sorrygravity.cz objednáš boty On a do poznámky uvedeš, že si je chceš vyzvednout ve stánku On na některém závodě Běhej lesy, budou tam pro tebe připravené i s dárkem v podobě batohu On Pack.

A je to vlastně batoh, nebo je to taška? On Pack můžeš díky inteligentnímu systému popruhů využívat jako 2-v-1 podle toho, kam se zrovna chystáš. Čeká tě výlet po lese? Batoh se určitě bude hodit. Chystáš se na trénink do gymu? Možná ho radši vezmeš přes rameno. On Pack je zkrátka k nezaplacení. A tak ho můžeš dostat zdarma.

Využij téhle speciální akce, která ti zpříjemní nejen závodní den, ale bude tě provázet i v dalších běžeckých kilometrech.

Chceš vědět víc?

  1. Objednej si jakékoliv boty On na sorrygravity.cz. Pokud vybíráš boty speciálně pro lesní závody, zaměř se na štítek „Běhej lesy“, podle kterého poznáš doporučené modely.
  2. Platbu uhraď buď elektronicky přímo v eshopu, nebo pak na místě v hotovosti. Platba kartou není ve stánku možná – v lese to s připojením bývá všelijaké ;-)
  3. Do Poznámky k objednávce vlož heslo: „Běhej lesy + název závodu“, kde chceš objednávku vyzvednout. Bez této poznámky pro tebe boty na stánku nebudou připravené.
  4. Nejzazší termín pro objednání je ve středu před konkrétním závodem, aby se stihlo všechno nachystat a boty pro tebe byly připravené.
  5. S vytištěným potvrzujícím emailem nebo s potvrzením v mobilu přijď na stánek On, kde ti s čímkoliv pomohou a předají objednávku.
  6. Pokud na místě zjistíš, že ti boty nesedí, nemusíš je převzít. V případě platby v hotovosti je vyřízení jednoduché. V případě platby předem si informaci zapíšou a po skončení akce ti bude částka poukázána zpět na tvůj účet.

Boty si můžeš vyzkoušet přímo na stánku On, ale není možné v nich absolvovat závod. Pokud si ale chceš některý model On nejprve otestovat v ostrém terénu, můžeš využít bezplatnou půjčovnu testovacích párů, která je připravena na každém závodě.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko