Newsletter

Oblékni se do lesního! Nový lesní merch je na světě

23.6.2022   
Foto

Parťáku, už jsi o tom slyšel? Nová prémiová kolekce lesního oblečení spatřila světlo světa a je k dispozici na našem e-shopu! Všechny nové kousky jsou vyrobeny z ekologicky přívětivého materiálu. Navazujeme tak na celou řadu našich ekologických aktivit. Nestačí nám, že děláme pro přírodu vše, co je v našich silách přímo na akcích Běhej lesy, ale chceme mít i přesah do běžného života, například udržitelnou m

Nové motivy a barvy

Lesy, kopce, svítící slunce, co více si přát? Nová kolekce přináší kvalitní lesní trika a mikiny s chytlavými motivy pro všechny naše parťáky a parťačky. Co se týče triček, dohromady si můžeš vybrat ze tří nových vzorů a barev v pánském i dámském střihu. Ať už si vybereš kulatý motiv nebo kosočtverec, neuděláš chybu. Mysleli jsme i na minimalisty, kteří jistě ocení decentní kruhový motiv na čistém triku. Co se týče barev, můžeš si vybrat z bílé, černé nebo petrolejové. 

Novinkou sezony 2022 jsou i mikiny, které se pyšní stejnými vzory jako trička a jsou k dostání ve dvou různých barvách. Zvolíš tmavočervenou „bordó“ mikinu, nebo se oblékneš, jako správný srdcař, do lesní zelené? Každopádně, v nové mikině tě nikdo nepřehlédne.

Žádná rychlá móda. U nás je kvalita a ekologie na prvním místě

V rámci našeho e-shopu máme jednoduchý cíl: oblékat naše lesní parťáky do udržitelné, ale přesto kvalitní a stylové módy. Trička jsou vyrobena ze 100% organické bavlny a textil je celkově šetrný k naší přírodě. Všechny kousky z nové kolekce jsou vyrobeny značkou Stanley/Stella, která je průkopníkem v produkci kvalitního a udržitelného textilu. 

Totální výprodej kolekce 2021

Kromě kousků z nové kolekce si na našem e-shopu můžeš koupit také oblečení z té loňské, která je právě v totálním výprodeji! Je libo lesní triko, funkční tílko nebo mikinu doslova za hubičku? Pak právě tuto nabídku jistě uvítáš. Na výběr jsou různé vzory a barvy, mrkni na to!

A pokud patříš k těm, kdo si oblečení před koupí potřebují pořádně osahat, máme pro tebe řešení! Nový lesní merch je k dostání na každém závodě Běhej lesy, takže si ho můžeš prohlédnout i vyzkoušet třeba na Slavkovském lese. Kromě zmíněných triček a mikin si můžeš vybrat z celé řady dalších upomínkových předmětů, jako jsou kšiltovky nebo plecháčky.

Tak neváhej, ať všichni vidí, že patříš k lesní smečce!

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Sportisimo
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko