Slavkovský les? Poslední šance!

15.6.2022   
Foto

25. června se nadobro rozloučíme s lokalitou Slavkovského lesa. Máš tak poslední možnost vychutnat si tamní krásné trasy v oblasti lázeňského trojúhelníku. O svou dávku osmi lesních dobrodružství ale nepřijdeš, příští sezonu tě čeká nové dobrodružství.

Slavkovský les je výjimečný tím, že všichni parťáci mohou nechat veškeré známky civilizace za zády a hodit své starosti za hlavu. Proběhneš se lesy tak hustými, že do nich nepronikne ani mobilní signál, a můžeš si tak užít blahodárný detox od všech pracovních povinností. Slavkovský les je zkrátka oázou klidu. Závod vypukne kousek od Mariánských Lázní a Lázní Kynžvart, které jsou součástí známého lázeňského trojúhelníku. Po závodech si tak můžeš doplnit minerály z místních léčivých pramenů a zregenerovat se.

Je to vůbec poprvé, co se loučíme s jedním ze zaběhlých závodů Běhej lesy a organizátoři věří, že nová lokalita povede k osvěžení celého seriálu. Ptáš-li se, jaká lokalita to bude, musíš si na toto překvapení ještě chvíli počkat. Dozví se to celá lesní smečka, až uzraje ten správný čas. Co ale určitě nepočká, je online registrace na poslední Slavkovský les, která běží pouze do středy 22. června

Závod ve Slavkovském lese posune sezonu Běhej lesy 2022 do pomyslné druhé poloviny, kterou odstartujeme 16. července v Brdech. Hned poté nás čeká trojice závodů, které jsou vždy něčím speciální. Například na Bílé se na start  vyvezeš čtyřsedačkovou lanovkou, ze které se můžeš pokochat výhledem na Beskydy. Na Jizerské se zase vydáš po stopách legendárního běžkařského závodu a je jedno, zda zvolíš 50, 23 nebo 11 km trasu. No a nakonec netradičním nočním závodem v Boleticích společně zakončíme celou sezonu. Pokud hledáš další dobrodružství, neváhej si seriál rozšířit o další závody z nabídky slovenského brášky Behaj lesmi, a to například hned ve Velké Fatře, kde se poběží už 9. července. 

Tak v lese na viděnou, parťáci!

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko