Vítáme nového hlavního partnera PVZP a charitativní běhy PVZP FénixRun!

6.4.2022   
Foto

Lesu, běhu a PVZP zdar! Vítáme do naší partnerské rodiny nového hlavního partnera PVZP, který se zároveň stává titulárním partnerem charitativních běhů na 3 - 5 km a chceme ti představit spoustu zajímavostí, které tě díky PVZP na našich závodech čekají. 

Kdo je PVZP?
PVZP je dceřinou společností Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR (VZP ČR). Mají k sobě blízko, ale nejsou jedno a totéž. Přes podobné zkratky se jedná o dvě různé společnosti. PVZP je standardní komerční pojišťovna, ryze česká a s rozsáhlým portfoliem pojistných produktů.

Co je to PVZP FénixRun?
PVZP míří na závody Běhej lesy a stává se naším novým hlavním partnerem a titulárním partnerem charitativních nesoutěžních běhů na 3 až 5 km. Tyto běhy nyní ponesou jméno PVZP FénixRun a budeš si je moci zaběhnout na každém našem závodě na místě, ale i virtuálně kdekoliv a kdykoliv ve stanoveném období. Čeká nás tedy 8 reálných a 8 virtuálních běhů.

Pro koho je PVZP FénixRun?
Pro tebe, i pro tebe a třeba i pro tebe, zkrátka pro kohokoliv. Ideální je ale pro rodiny s dětmi a kočárky, pro seniory, pro hendikepované nebo pro ty, kteří si na běžné delší distance seriálu Běhej lesy ještě netroufnou. Trasu 3 - 5 km si můžeš odběhnout nebo se můžeš třeba jen projít, kutálet sudy, děti se mohou odstrkovat na odstrkovadlech atd. Fantazii pohybu na FénixRunu se meze nekladou, můžeš třeba létat jako fénix!

Pomáháme těmto neziskovým organizacím
Výtěžek ze startovného běhů PVZP FénixRun bude bezezbytku věnován osmi neziskovým organizacím a nadaci Televize Nova. Všechny se dlouhodobě věnují dětským onkologickým pacientům, dětem po vážných úrazech, osobám s amputací dolních končetin nebo s jinými handicapy. Jedna z organizací rovněž pomáhá předčasně narozeným dětem a jejich rodičům. Peníze rozdělíme mezi nadační fondy a spolky Nové Háro, NF Modrý hroch, NFDO Krtek, No Foot No Stress a NF Pink Bubble, Aponedo, Nadace Z + M, NF Ze Srdce PVZP a nadace Nova pomáhá.

                                                        

 

                                                                   

 

                                                                  

 

PVZP tě pojistí!
Tomu říkáme benefit. Všichni závodníci získají od PVZP zdarma úrazové pojištění na závodní den. Pojištěni budou automaticky i závodníci, kteří se přihlásili před domluvením spolupráce. Více informací o pojištění zjistíš na této stránce.

Jakou dostanu odměnu, když poběžím PVZP FénixRun?

Mimo to, že uděláš něco pro svoje zdraví, dostaneš na památku tematickou medaili, úrazové pojištění pro území ČR v době konání závodu, certifikát, diplom a startovní balíček dárků od partnerů závodů. V místě konání každého běhu budou běžci slosováni o ceny v PVZP FénixRun tombole.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko