Newsletter

Příběhy dětí z Nadace Nova, aneb jak se dá v lese vybrat 1 000 000 Kč?

1.12.2021   
Foto

Jak už asi víš, Běhej lesy nepomáhají jen běžcům zamilovat se do pohybu a přírody, ale také těm, kteří takové štěstí neměli a po svých volně v lesích běhat nemohou. Jsou to děti s problémy pohybového aparátu a jejich rodiny, které se o ně poctivě starají. Díky Nadaci Nova, našim partnerům a všem lesním parťákům jsme je mohli poznat a pomoci krásnou částkou 1 000 000 Kč.

A z čeho všeho se tato kulatá částka skládá? Jedná se o plnou výši všech startovných z nesoutěžního běhu VoltaRUN, štědrý příspěvek od výrobce značky Voltaren, peníze vytěžené z masáží ve Voltaren stánku nebo z tejpování ve stanu Generali Investments CEE a přímé příspěvky od závodníků. Součástí je také historicky první benefiční dražba, při které se vydražilo 8 obrazů od profesionálního fotografa Přemka Vidy a v neposlední řadě i příspěvek od našeho marketingového partnera RAUL. 

  

„Máme velkou radost, že se charita pod patronací Nadace Nova a s velkým přispěním výrobce značky Voltaren stala pevnou a neoddělitelnou součástí seriálu Běhej lesy. Ještě víc nás ale těší, že se díky našim běžcům a partnerům daří vybranou částku každoročně navyšovat. Následná zpětná vazba, děkovné reakce a příběhy od podpořených rodin jsou pro nás jasným signálem, že tato aktivita má opravdu smysl a rozhodně v ní budeme dále pokračovat,” říká Jan Hejda za Běhej lesy.

  

Děkujeme každé dobré duši, která se do této pomoci zapojila. To, že to má smysl, vidíme každou sezonu, když nám v průběhu zimy a jara chodí fotky od rodin, které s dětmi dělají velké pokroky a kroky doslova. Letos jsme společně díky všem zapojeným dopřáli pomocné kačky Adámkovi, oběma Aničkám, Karolínce, Valérii, Michalce, Elišce a Zuzance. Všechny rodiny na závody dorazily osobně s úsměvem na tváři a odhodláním v srdci. Odstartovali si svůj závod a tím u nich možná odstartovala i šance na nové začátky. 

  

„Jsme moc rádi, že značka Voltaren byla letošní sezónu součástí tohoto projektu a společně jsme tak mohli přispět na pomoc dětem a jejich rodinám,“ dodává Gali Pohlova za značku Voltaren.

8 závodů, 8 příběhů, 1 000 000 korun a nekonečno sportovních zážitků. To jsou Běhej lesy. 

Pozorně si přečtěte příbalovou informaci. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Voltaren Forte 20 mg/g gel, Voltaren Emulgel 10 mg/g gel, Voltaren 140 mg léčivá náplast jsou léky k vnějšímu použití. Voltaren Rapid 25 mg měkké tobolky, Voltaren Actigo Extra 25 mg obalené tablety jsou léky k vnitřnímu užití. Obsahují diklofenak. V případě otázek kontaktujte prosím: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Czech Republic s.r.o., Hvězdova 1734/2c, 140 00 Praha 4, mail: cz.info@gsk.com. Případné nežádoucí účinky prosím hlaste na: cz.safety@gsk.com. Ochranné známky jsou vlastněné nebo licencované skupinou společností GSK. © 2021skupina společností GSK nebo poskytovatel příslušné licence. 

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Sportisimo
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko