Boty, které přinášejí do běhu ještě více zábavy

23.9.2021   
Foto

Jaká by měla být dokonalá běžecká bota? Pohodlná, rychlá, přizpůsobivá a hlavně zábavná! Triatlonista Olivier Bernhard celý život tvrdě trénoval, závodil a vítězil, ale nikdy v kariéře takovou botu neměl. Proto se ji rozhodl navrhnout sám. A tak založil značku On, jejíž boty jsou v každém ohledu unikátní.

Bring fun into the run!

Běh má být zábava, ne cvičení v sebekontrole. Proto On chce, abyste si ho užili způsobem, jaký sami milujete. Boty s obláčkovým tlumením CloudTec neupravují váš styl, ale respektují ho! Chytrá tlumící technologie zajišťuje pohodlný došlap na silnici i na přírodní stezce, aby vám následně pomohla přirozeně přejít do odrazové fáze kroku, při které najdete pod přední částí chodidla pevnou oporu pro dynamický odraz. Boty On tlumí, jen když to potřebujete.

Svoboda pro vaše nohy

Boty On neomezují pohyb pevnou podrážkou. Naopak. Díky velkému množství Cloud elementů v podešvi perfektně reagují na specifika vašeho běžeckého kroku. Nebudou vás nutit do ničeho nepřirozeného, ale přizpůsobí se přesně takovému běhu, jaký sami milujete.

  

Opora pro pohyb vpřed

Po dopadu by vaše noha měla najít pevnou oporu, která jí umožní přejít do odrazové fáze. Neměla by klouzat. Neměla by hledat rovnováhu. Flexibilita cloudových prvků v kombinaci s deskou Speedboard, která je součástí mezipodešve, zajišťuje efektivní přenos energie z dopadu do odrazu. Boty On navíc disponují „dopadovým místem“, které se nachází po středem chodidla i v ose těla a podpoří vás v rychlém odrazu.

Běh je sport, ne nemoc

Stejně jako v jiných sportech, také při běhu můžete pracovat na svých slabinách, abyste se stali silnějšími. Vaše zdravotní problémy díky němu mohou odeznít. On se proto snaží, abyste si vždy mohli vybrat takové boty, které odpovídají vašemu aktuálnímu zdravotnímu stavu i kondici. Spolu s nimi se pak můžete posunout na další úroveň – začněte s modelem Cloudflyer, který vás bude zpočátku podporovat víc než kterékoliv jiné boty, a proběhejte se až do závodního modelu Cloudboom. Na své cestě si přitom užijete každý krok!

 

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko