5 důvodů, proč musíš vyzkoušet běh po oblacích

23.9.2021   
Foto

I na lesních stezkách můžeš zažít, jak se běhá po oblacích. Stačí nazout běžecké boty značky On, jejichž tlumící technologie je naprosto unikátní. A to nejen svým vzhledem připomínajícím obláčky, ale zejména kvůli technologii CloudTec, která spojila nespojitelné: komfort s rychlostí. Měkký došlap s dynamickým odrazem. Eleganci s funkčností. Jak je to možné?

Došlap jako do mechu

Ten pocit absolutní běžecké lehkosti prostě musíš zažít! Při dopadu nohy na zem se jednotlivé tlumící elementy stlačí ve vertikálním i horizontálním směru, čímž se postarají o měkký dopad. Běh totiž není skákání nahoru a dolů přes švihadlo, je to pohyb vpřed! Díky tomuto systému nebudou boty On upravovat tvůj krok, ale přizpůsobí se mu.

Odraz se jako vlk

CloudTec je první technologie, která zajišťuje tlumení pouze během dopadové fáze – jediné části běžeckého kroku, kdy ho opravdu potřebuješ. Jakmile došlápneš na zem, jednotlivé cloudy se stlačí, čímž připraví pevný základ pro dynamický, silný a přirozený odraz. Žádná energie se v tlumení neztratí. Připrav se, startujeme!

 

Pěna lehká jako oblak

Tlumící pěna Helion tvoří základ jednotlivých elementů CloudTec. To ona zajišťuje pohodlí, aby tě následně vystřelila vpřed. Unikátní technologie použitá při výrobě totiž umožňuje propojit tužší materiály s měkčími, což jí dává vlastnosti, kvůli kterým bylo v minulosti nutné kombinovat v mezipodešvi více materiálů. Proto je Helion lehká, ale přitom poskytuje vysokou návratnost energii. Je přizpůsobivá, ale přitom dokáže nohu ochránit. Je odolná vůči teplotám i rozmarům počasí, takže se na ni můžeš spolehnout po celý rok. Helion je víc než jen pěna. Je to superpěna!

Do každého terénu

Neexistují dvě stejné lesní stezky, ani dva stejné horské traily. Existuje ale podešev, na kterou se můžeš spolehnout na kterékoliv přírodní trase. Díky technologii Missiongrip zažiješ dokonce i na svých horských a lesních trasách, jak se běhá v oblacích. Čeká na tebe v modelech Cloudventure, Cloudventure Peak nebo třeba Cloudultra.

Spojení funkčnosti a elegance

I v lese můžeš vypadat stylově. Boty On jsou výjimečné nejen svou technologií, která je testována ve švýcarských Alpách, ale i díky nepřehlédnutelnému vzhledu, se kterým se neztratíš ani na břehu Ženevského jezera.

Vyber si své boty On na www.sorrygravity.cz

 

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko