Pravidla soutěže „SOUTĚŽ S multivitaminy Centrum“

1.9.2021   
Foto

Na Facebooku nám běží soutěž s multivitaminy Centrum. Zde jsou kompletní pravidla.

Pravidla soutěže „SOUTĚŽ S multivitaminy Centrum“

  1. základní parametry soutěže
    1. Předmětem tohoto dokumentu je úplná úprava pravidel („Pravidla“) soutěže „Soutěž s multivitaminy Centrum“ („Soutěž“). Tato Pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla Soutěže. Tato Pravidla mohou být pozměněna pouze formou písemných dodatků k tomuto dokumentu uveřejněných stejně jako tento dokument.
    2. Pořadatelem Soutěže je společnost GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Czech Republic s.r.o., se sídlem Hvězdova 1734/2c, 140 00 Praha 4, Nusle, Česká republika, IČO: 036 55 067, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 235686 („Pořadatel“) ve spolupráci se spolkem Asociace sportu pro radost, z.s., se sídlem Přívozní 1064/2a, Holešovice, 170 00 Praha 7, IČO: 055 80 421, zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl L, vložka 67098 („Spolupořadatel“).
    3. Organizátorem Soutěže je společnost RAUL, s.r.o., se sídlem Elišky Krásnohorské 12/5, Josefov, 110 00 Praha 1, IČO: 256 08 673, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 54464 („Organizátor“).
    4. Spolupořadatel Soutěže je provozovatelem facebookové stránky „Běhej lesy“ na adrese https://behejlesy.cz/clanky/archiv („Facebooková stránka“). Tato Soutěž není žádným způsobem sponzorována, podporována, vyhodnocována ani spravována provozovatelem sociální sítě Facebook („Facebook“) a nijak s ním nesouvisí. Provozovateli Facebooku nevznikají ve spojení se Soutěží žádné závazky ani povinnosti vůči účastníkům Soutěže; účastník Soutěže je srozuměn s tím, že poskytuje své informace Pořadateli, a nikoliv Facebooku.

2. doba a místo konání soutěže

  1. Soutěž bude probíhat od 9. 2021 00:00:00 hod. do 5. 9. 2021 23:59:59 hod. na území České republiky („Doba konání Soutěže“ a „Místo konání Soutěže“).

3.          Účast v soutěži

  1. Účastníkem Soutěže může být pouze fyzická osoba starší 18 let, která má zřízen aktivní osobní účet na Facebooku a splní další podmínky uvedené v těchto Pravidlech („Soutěžící“).
  2. Soutěžící musí být uživatelem Facebooku a mít po celou dobu konání Soutěže aktivní svůj osobní facebookový účet, zároveň tento Soutěžící musí splňovat veškerá pravidla použití Facebooku. V případě zániku facebookového účtu Soutěžícího z jakéhokoli důvodu nebo ukončení jeho aktivity (včetně jeho blokace) může být Soutěžící Organizátorem vyloučen ze Soutěže.
  3. Jediná osoba se smí účastnit pouze prostřednictvím jediného facebookového účtu. V případě, že by se tentýž Soutěžící účastnil z více účtů, budou všechny jeho odpovědi ze všech účtů ze Soutěže vyřazeny.
  4. Účast v Soutěži prostřednictvím facebookového účtu jiné osoby je vyloučena.
  5. Ze Soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci Pořadatele, Spolupořadatele a Organizátora a osoby jim blízké ve smyslu § 22 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. V případě, že se výhercem stane taková vyloučená osoba, výhra jí nebude předána a Organizátor podle svého uvážení může výhru postupem dle článku 4.12 Pravidel poskytnout dalšímu Soutěžícímu, který splnil veškeré podmínky účasti v Soutěži, případně ji použije k jiným, např. k marketingovým či dobročinným účelům.
  6. Do Soutěže budou zařazeni a výherci se mohou stát pouze ti Soutěžící, kteří splní všechny stanovené podmínky Soutěže. Organizátor si vyhrazuje právo kdykoli dle svého uvážení posoudit splnění stanovených podmínek Soutěže jednotlivými Soutěžícími a Soutěžící nesplňující podmínky uvedené v těchto Pravidlech dle své úvahy ze Soutěže vyloučit.

4.          Mechanika soutěže, vyhodnocení soutěže a výhry v soutěži

  1. Okamžikem zahájení Soutěže Organizátor zveřejní na Facebookové stránce příspěvek se soutěžní otázkou: „Jakým způsobem posiluješ svoji imunitu?“ a s výzvou k zapojení se do Soutěže v českém jazyce („Soutěžní otázka“).
  2. Soutěžící se do Soutěže zapojí tak, že v Době konání Soutěže v komentářích příslušného soutěžního příspěvku na Facebookové stránce odpoví na Soutěžní otázku.
  3. Organizátor má výlučné právo posoudit splnění stanovených podmínek Soutěže jednotlivými Soutěžícími (viz článek 3.6 Pravidel). Organizátor je oprávněn s konečnou platností vyloučit Soutěžícího v případě, že bude mít podezření, že Soutěžící dosáhl výsledku v Soutěži podvodným jednáním nebo jiným jednáním, které je v rozporu s dobrými mravy a je způsobilé ovlivnit výsledky Soutěže. Toto rozhodnutí o vyloučení Soutěžícího je konečné, bez možnosti odvolání.
  4. Výhrou v Soutěži jsou tři (3) balíčky doplňků stravy Centrum pro muže, pro ženy, Silver a A-Z od Pořadatele, každý v hodnotě 800 Kč („Výhra“).
  5. Každý Soutěžící může získat pouze jednu (1) Výhru.
  6. Pořadatel má v odůvodněných případech právo nahradit Výhru obdobnou výhrou.
  7. Organizátor po uplynutí Doby konání Soutěže dne 6. 9. 2021 zhodnotí všechny soutěžní odpovědi a vybere ze Soutěžících, kteří splní podmínky uvedené v těchto Pravidlech, celkem tři (3) Soutěžící, kteří získají Výhru (jednotlivě jako „Výherce“ nebo společně jako „Výherci“). Organizátor bude hodnotit originalitu Soutěžních odpovědí.
  8. Výherce bude informován prostřednictvím označení v komentářích příslušného soutěžního příspěvku na Facebookové stránce, a to v den výběru Výherců 6. 9. 2021 ve 12:00 hod. („Výzva“). Ostatní Soutěžící nebudou nijak vyrozuměni.
  9. Výherce kontaktuje na základě Výzvy prostřednictvím soukromé zprávy zaslané skrze aplikaci Facebook Messenger Organizátora na facebookový účet, ze kterého byla doručena Výzva, a to do tři (3) dnů od zaslání Výzvy, a sdělí mu údaje potřebné pro odeslání Výhry.
  10. Výherce, který neposkytne potřebnou součinnost dle článku 4.9 Pravidel nebo ji předem odmítne, ztratí nárok na uplatnění Výhry.
  11. V případě, že se Soutěže zúčastní méně než deset 5 Soutěžících, je výlučně na rozhodnutí Pořadatele, zda a jak rozdělí Výhru nebo zda Soutěž či její část zruší.
  12. V případě, že se ukáže, že Výherce nemá z jakéhokoli důvodu nárok na Výhru podle těchto Pravidel, nebo pokud Výherce Výhru odmítne, je výlučně na rozhodnutí Pořadatele, zda bude vybrán jako Výherce jiný Soutěžící, který splnil veškeré podmínky účasti v Soutěži, nebo zda Výhru použije k jiným, např. k marketingovým nebo dobročinným účelům.

5.          Předání výher výhercům

  1. Výhra v Soutěži bude Výherci zaslána na adresu v České republice, kterou sdělí dle článku 4.9 Pravidel, a to zejména prostřednictvím provozovatele poštovních služeb.
  2. Pokud si Výherce Výhru nepřevezme, bude Pořadatel postupovat stejně jako v případě popsaném v článku 4.12 Pravidel.

6.          Ochrana osobních údajů a svolení k pořízení a užití záznamu

  1. Účastí v Soutěži Soutěžící bere na vědomí, že společnost GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Czech Republic s.r.o., sídlem Hvězdova 1734/2c, 140 00 Praha 4, Nusle, Česká republika, IČO: 036 55 067, je, jakožto správce osobních údajů, oprávněna jejich osobní údaje v rozsahu jména, příjmení, jména a příjmení dle jejich osobního facebookového profilu, doručovací adresy, případně další údaje sdělené Pořadateli, zpracovávat pro účely účasti v Soutěži, a to na dobu nezbytnou pro uspořádání Soutěže a případnou kontrolu ze strany veřejnoprávních orgánů. Organizátor je zpracovatelem osobních údajů pro Pořadatele.
  2. Jako subjekt údajů má Soutěžící níže uvedená práva, která pro něj vyplývají z právních předpisů, a která může kdykoliv uplatnit. Jedná se o právo (i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů a doplnění neúplných osobních údajů, (iii) na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní údaje potřebné pro účely, pro které byly shromážděny či jinak zpracovány, anebo zjistí-li se, že byly zpracovávány protiprávně, (iv) na omezení zpracování osobních údajů, (v) na přenositelnost údajů a (vi) právo vznést námitku, po níž zpracování osobních údajů Soutěžícího bude ukončeno, neprokáže-li se, že existují závažné oprávněné důvody pro zpracování, jež převažují nad zájmy nebo právy a svobodami Soutěžícího, zejména, je-li důvodem případné vymáhání právních nároků. Zároveň má Soutěžící možnost obrátit se se stížností na dozorový úřad, kterým je v České republice Úřad pro ochranu osobních údajů (uoou.cz).
  3. Účastí v Soutěži dává Soutěžící svolení s tím, aby Pořadatel, Spolupořadatel a Organizátor zejména v souvislosti s případnou Výhrou bezplatně rozšiřoval jméno, příjmení, případně jméno a příjmení dle osobního facebookového účtu Soutěžícího a jeho soutěžní odpověď použitou v rámci účasti v Soutěži, a to ve sdělovacích prostředcích, na internetu nebo v propagačních materiálech Organizátora, Pořadatele, a Spolupořadatele a to po dobu konání Soutěže a dále po dobu jednoho (1) roku od konce Doby konání Soutěže.

7.          Společná ustanovení

  1. Tato Pravidla budou po celou Dobu konání Soutěže dostupná na webové stránce https://behejlesy.cz/.
  2. Pořadatele je možné v souvislosti se Soutěží kontaktovat též na e-mailové adrese veronika.zarubova@raul.cz
  3. Účastí v Soutěži vyjadřuje Soutěžící svůj souhlas s těmito Pravidly a zavazuje se je plně dodržovat. Práva a povinnosti vznikající v souvislosti se Soutěží, která nejsou upravena v těchto Pravidlech, se řídí právními předpisy České republiky.
  4. Pořadatel a Spolupořadatel neodpovídají za žádné technické problémy při přenosu dat prostřednictvím sítě internet nebo jinými elektronickými prostředky, ani za dostupnost nebo funkčnost sítě Facebook či souvisejících webových stránek.
  5. Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoliv pozměnit nebo upravit Pravidla Soutěže či Soutěž zkrátit, prodloužit či úplně zrušit bez udání důvodů a stanovení náhrady, a to bez jakýchkoliv nároků Soutěžících vůči Pořadateli Soutěže. Každá taková změna Pravidel či Soutěže bude vyhlášena na Webové stránce. Změny bude Pořadatel provádět pouze z mimořádných důvodů, zejména v reakci na okolnosti mimo přiměřenou kontrolu Pořadatele, včetně technických či právních důvodů, a za podmínky, že Pořadatel bude vždy usilovat o minimalizaci dopadu na Soutěžící.
  6. Vyplacení peněžitého plnění namísto Výhry není možné a Soutěžící není oprávněn se domáhat výměny Výhry. Pořadatel rovněž neodpovídá za jakoukoli škodu, kterou Soutěžící případně utrpí v souvislosti se svou účastí v Soutěži.
  7. Výsledky Soutěže jsou konečné, bez možnosti odvolání. V případě pochybností o dodržení Pravidel leží povinnost prokázat rozhodné skutečnosti na Soutěžícím.
  8. Soutěžící nese odpovědnost za jakýkoliv obsah, který vkládá jako odpověď na Soutěžní otázku do Soutěže. Soutěžící rovněž odpovídá Pořadateli, Spolupořadateli a Organizátorovi za veškerou újmu tímto případně způsobenou třetím osobám. Soutěžící je povinen vkládat pouze takový obsah, k jehož vložení je plně oprávněn, jestliže takovému vložení nebrání žádná práva (práva duševního vlastnictví, osobnostní práva apod.) třetích osob, a zároveň takový obsah, který není v rozporu s příslušnými právními předpisy České republiky.
  9. Orgánem oprávněným k mimosoudnímu řešení spotřebitelských sporů vzniklých v souvislosti s účastí Soutěžícího, který je fyzickou osobou – spotřebitelem, v této Soutěži je Česká obchodní inspekce, na jejíchž webových stránkách (coi.cz) Soutěžící nalezne mimo jiné údaje o způsobu a podmínkách mimosoudních řešení sporů, když toto řízení může být zahájeno pouze na základě návrhu Soutěžícího a poté, když se mu nepodaří spor vyřešit přímo s Pořadatelem. Formulář návrhu na zahájení řízení o mimosoudním řešení spotřebitelského sporu je dostupný na internetových stránkách České obchodní inspekce.
  10. Soutěžící, který je fyzickou osobou – spotřebitelem, má dále právo zahájit mimosoudní řešení sporu online prostřednictvím platformy ODR dostupné na webové stránce https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=CS. Postup mimosoudního řešení sporu není mediací podle zák. č. 202/2012 Sb., o mediaci, ani rozhodčím řízením podle zák. č. 216/1994 Sb., o rozhodčím řízení a výkonu rozhodčích nálezů, ve znění pozdějších předpisů, a jeho využitím není dotčeno oprávnění Soutěžícího obrátit se se svým nárokem na Českou obchodní inspekci či na soud.

V Praze dne 30. 8. 2021

Vytvořeno 08/2021

PM-CZ-CNT-21-00028

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko