VoltaRUN běží s Běhej lesy už druhou sezonu!

7.9.2021   
Foto

Minulý rok proběhla první spolupráce mezi značkou Voltaren a seriálem běžeckých závodů Běhej lesy. Výsledkem této spolupráce je běh „VoltaRUN“, jehož cílem je pomáhat vybraným dětem s postižením pohybového aparátu. Díky úspěchu z loňského roku, kdy se vybralo 834 954 Kč, pokračovala spolupráce v České republice i letos a navíc se nám ji podařilo rozšířit i na Slovensko!

Víš, že...

VoltaRUN běh má za cíl pomoci vybraným dětem s výrazným omezením pohybového aparátu. Jsou to nesoutěžní běhy a chůze pro malé i velké, pro doprovod závodníků, hendikepované nebo pro ty, kteří si zatím na klasické trasy seriálu Běhej lesy netroufnou. VoltaRUN je tu zkrátka pro všechny, kteří si chtějí užít radost z pohybu v přírodě, bez ohledu na věk nebo kondici. 

* Maximální výše finanční podpory za uběhnuté kilometry v rámci všech běžeckých závodů Běhej lesy 2021 činí 380 000 Kč.

Letos sis v rámci českého VoltaRUNu mohl a můžeš zaběhnout celkem v 8 lokalitách. Konkrétně ve Slavkovském lese, na Vysočině, v Lednici, Brdech, Bílé, na Karlštejně, v Jizerské, či Boleticích. Sezóna českého VoltaRUNu tedy trvá od 5. června 2021 a zakončena bude 11. září během v Boleticích. A jakým dětem se v Česku pomáhá? Elišce, Michalce, dvěma Aničkám, Valérii, Karolínce, Zuzance a Adámkovi. Jejich příběhy si už teď můžeš přečíst na stránkách Běhej lesy.

Na Slovensku si běžci užili Devín, Veľkou Fatru a Štiavnické vrchy. V těchto destinacích se běhalo pro Viktorku, Riška a Martinka. 

Značka Voltaren, která spadá pod farmaceutický koncern GSK, v souladu se svým sloganem pomáhá těm, kteří neměli takové štěstí, aby si mohli naplno užívat radost z pohybu. 

V rámci jednotlivých závodů lze různými způsoby přispět finanční částkou rodinám v složité životní situaci, která se stará o hendikepované dítě. Princip přispívání je na každém závodě stejný. 

Za každý kilometr, který závodníci ve všech závodech seriálu zdolají, daruje výrobce produktů Voltaren 2 Kč na jejich pomoc.* Také lze přispět účastí na speciálním nezávodním běhu VoltaRUN, který se liší kratší trasou vhodnou i pro seniory, malé děti, či maminky s kočárky. Celý registrační poplatek za VoltaRUN, který stojí 250 Kč, dostávají rodiny v plné výši. Mimo jiné lze přispět také nákupem produktů Voltaren, kde každý produkt představuje ekvivalent určité vzdálenosti a za každý takovýto kilometr získávají rodiny dalších 200 Kč. **

* Maximální výše finanční podpory za uběhnuté kilometry v rámci všech běžeckých závodů Běhej lesy 2021 činí 380 000 Kč.

** Maximální výše finanční podpory za prodané produkty v rámci všech běžeckých závodů Běhej lesy 2021 činí 20 000 Kč.

V příštím článku se můžeš dozvědět více o rodinách, pro které se závody běžely, proto nás určitě bedlivě sledujte.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ
Čtěte pečlivě příbalovou informaci. O správném použití se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Voltaren Emulgel 10 mg/g gel a Voltaren Forte 20 mg/g gel obsahují diclofenacum diethylaminum. Voltaren 140 mg léčivá náplast obsahuje diclofenacum natricum. Léky jsou určené k vnějšímu použití. Voltaren ActiGo Extra obalené tablety a Voltaren Rapid 25 mg měkké tobolky obsahují diclofenacum kalicum a jsou určeny k vnitřnímu užití. Hřejivé náplasti VoltaTherm jsou zdravotnické prostředky určené na úlevu od bolesti. VoltActive Kolenní bandáž a VoltActive Kotníková bandáž jsou zdravotnické prostředky.


V případě otázek kontaktujte prosím: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Czech Republic s.r.o., Hvězdova 1734/2c, 140 00 Praha 4, mail: cz.info@gsk.com. Případné nežádoucí účinky prosím hlaste na: cz.safety@gsk.com. Ochranné známky jsou vlastněné nebo licencované skupinou společností GSK. © 2021 skupina společností GSK nebo poskytovatel příslušné licence.

Vytvořeno 08/2021

PM-CZ-VOLT-21-00108

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko