Město měj na salámu, poběž na Vysočinu. Kudy na další závod Běhej lesy?

15.6.2021   
Foto

Nejtrailovější závod Běhej lesy je už za bukem! Moc se na tebe i na druhý závod letošní sezony těšíme. Než se ale společně rozběhneme do lesů ve Žďárských vrších, přečti si, jak se k nám vůbec dostaneš.

Zázemí a prostor startu a cíle se nachází v obci Milovy. Startovní číslo a kompletní pokyny před startem můžeš očekávat ve čtvrtek 24.6. Počítej raději s případnou časovou rezervou, ať si stihneš své číslo a startovní balíček v klidu a včas vyzvednout.

Kolo

Jestliže bydlíš v okolí a chceš si před závodem ještě dát do těla na kole, nemusíš mít o svůj dopravní prostředek strach! V zázemí startu bude připravena úschovna kol, kde ti ho pohlídáme!

Auto

Milovy, kde se nachází start závodu, jsou dostupné z dálnice D1 Praha – Brno nebo z dálnice D11 Praha – Hradec Králové. Z Prahy můžeš jet po D1 na Jihlavu, vyjeď výjezdem 119 přes Žďár na Sázavou směrem na Fryšavu pod Žákovou horou a přes Sněžné do Milov. Pokud pojedeš po hradecké dálnici, pokračuj ve směru na Pardubice, Chrudim, Chrast a Skuteč až do Milov. Milovy leží na silnici 354. Cesta z Prahy trvá přibližně 2,5 hodiny.

Ve směru od Brna se vydej směrem na Kuřim a pak po silnici 385 do Nového Města na Moravě přes Sněžné do Milov. Cesta z Brna trvá přibližně 1,5 hodiny.

Parkování

Parkoviště s dostatečnou kapacitou bude k dispozici zhruba 250 m od zázemí závodu. Přijíždějící závodníci budou na parkovištích koordinováni pořadatelem. Protože je důležité dodržet limit lidí shlukovaných na jednom místě, prosím respektuj to, aby ses v prostoru parkoviště pokud možno nezdržoval/a dlouho. Děkujeme.

BENZINA ORLEN - PARTNER NA CESTÁCH

Spolehni se na svých cestách na silného partnera

Návod na uplatnění výhod od Benzina ORLEN najdeš zde.

Jedeš na některý ze závodů seriálu Běhej lesy nebo si jen zatrénovat do vašeho oblíbeného lesa? Stav se výhodně natankovat na některou z více než 420 čerpacích stanic Benzina ORLEN v celé České republice. Všechny čerpací stanice nejrozsáhlejší sítě u nás najdeš jednoduše zde: https://www.benzina.cz/stanice

Nezapomeň na cestách doplnit energii i pro sebe. Moderní občerstvení Stop Cafe je dostupné již na 313 čerpacích stanicích Benzina ORLEN. Stále větší popularitu získává díky své vynikající kávě a pestré kuchyni, která nabízí široký sortiment od tradičních pokrmů až po mezinárodní kuchyni. Myslí také na trend zdravé výživy a v jídelníčku najdou své i vegetariáni. Z bohaté nabídky si určitě vybereš: https://www.benzina.cz/stop-cafe

K výhodnému tankování využij užitečnou mobilní BENZINA aplikaci, která nabízí zajímavé výhody. Najdeš v ní možnost pohodlně platit za tankování paliva přímo u stojanu v aplikaci, věrnostní program a také navigaci k vybrané čerpací stanici Benzina. V BENZINA aplikaci můžeš platit za tankování paliva i TANKARTOU Easy a Business, které nabízí výhodné slevy na každém litru paliva.

Kdykoli nyní vyrazíš na cestu, máš po boku partnera, se kterým je cestování jednodušší, příjemnější a levnější. Benzina ORLEN, tvůj partner na cestu.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko