KUDY NA BĚHEJ LESY SLAVKOVSKÝ LES?

28.5.2021   
Foto

Počtvrté v historii se ozvou startovní výstřely na Kladské už tuhle sobotu. Aby byl tvůj příjezd bezproblémový, přinášíme ti nejdůležitější informace o dopravě a parkování. A pokud se těšíš na startovní číslo, neměj strach! Ve čtvrtek ti přistane do mailové schránky se všemi ostatními informacemi.

Online registrace jsou možné za výhodnější cenu do středeční půlnoci tady.

Pro řidiče tady máme informace, jak se na závod dopravit autem a kde zaparkovat. Čti pozorně, ale ještě pozorněji dbej pokynů organizátorů na místě!

Parkování

Jako parkovací zónu využijeme příjezdovou cestu od obce Prameny. Silnice mezi Kladskou a Prameny bude uzavřena a průjezd osadou Kladská nebude možný! Pokud pojedeš od Kynžvartu nebo Mariánských Lázní, pamatuj na to, že příjezd bude možný jen přes obec Prameny. K příjezdu tedy využij pouze cesty vyznačené na mapě. 

A platí pravidlo: Kdo dřív přijede, ten blíž zaparkuje. :) 

Kyvadlová doprava

Z parkoviště k zázemí tě sveze kyvadlový autobus, který bude pro závodníky zdarma. Nemusíš mít strach, že ti ujede. Autobusů bude více a vyjedou vždy, jakmile se naplní. Při cestě na závod se bude nástupní zastávka měnit podle aktuální naplněnosti parkoviště a vysadi tě u rybníku Bahňák, kde se budou autobusy otáčet a odtud už je to pěšky do zázemí kousek (cca 600 m). Využij vyznačenou cestu pro pěší, která lemuje naučnou stezku.

Stejnou cestou se vydej i při zpáteční cestě a vyčkej na stejném místě, kde tě autobus vysadil. Autobus bude při zpáteční cestě zastavovat jen na předem daných zastávkách (celkem 6). Dobře si zapamatuj, která je nejblíže tvému automobilu a po celou dobu nezapomeň dbát pokynů organizátorů. 


BENZINA ORLEN - PARTNER NA CESTÁCH

Spolehni se na svých cestách na silného partnera

Jedeš na některý ze závodů seriálu Běhej lesy nebo si jen zatrénovat do vašeho oblíbeného lesa? Stav se výhodně natankovat na některou z více než 420 čerpacích stanic Benzina ORLEN v celé České republice. Všechny čerpací stanice nejrozsáhlejší sítě u nás najdeš jednoduše zde: https://www.benzina.cz/stanice

Nezapomeň na cestách doplnit energii i pro sebe. Moderní občerstvení Stop Cafe je dostupné již na 313 čerpacích stanicích Benzina ORLEN. Stále větší popularitu získává díky své vynikající kávě a pestré kuchyni, která nabízí široký sortiment od tradičních pokrmů až po mezinárodní kuchyni. Myslí také na trend zdravé výživy a v jídelníčku najdou své i vegetariáni. Z bohaté nabídky si určitě vybereš: https://www.benzina.cz/stop-cafe

K výhodnému tankování využij užitečnou mobilní BENZINA aplikaci, která nabízí zajímavé výhody. Najdeš v ní možnost pohodlně platit za tankování paliva přímo u stojanu v aplikaci, věrnostní program a také navigaci k vybrané čerpací stanici Benzina. V BENZINA aplikaci můžeš platit za tankování paliva i TANKARTOU Easy a Business, které nabízí výhodné slevy na každém litru paliva.

Kdykoli nyní vyrazíš na cestu, máš po boku partnera, se kterým je cestování jednodušší, příjemnější a levnější. Benzina ORLEN, tvůj partner na cestu.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko