Posouváme termín: Královský Karlštejn si zaběhneš 14. 8. 2021!

29.4.2021   
Foto

Se změnou Lednice jsme upozorňovali na možné posunutí Karlštejna. Situace zatím stále úplně nenahrává organizaci našeho největšího závodu Běhej lesy Karlštejn v původním květnovém termínu. Srpnové setkání na startu už je ale mnohem jistější varianta. Sezonu odstartujeme 5. června v pohádkovém Slavkovském lese. I pro tento závod a závod na Vysočině máme pro jistotu náhradní termíny.

Zodpovědně k létu plnému sportu a zážitků

I když nám to trhá naše lesní srdíčka plná natěšenosti, věříme, že děláme správné rozhodnutí. Chceme mít co největší jistotu, že se závod bude konat a nebudeš si muset kvůli tomu měnit plány na poslední chvíli. Proto jsme se rozhodli posunout termín už teď. Chceme jít příkladem a být zodpovědní. Posun začátku sezony na červen děláme především z toho důvodu, že je to nejzodpovědnější krok, který lze v této době udělat i vzhledem k aktuálním opatřením a s vidinou dřívějších rozvolnění. Loni jsme to společně navzdory všemu zvládli - 8 závodů, 14 515 závodníků, nekonečno zážitků a sportovních výkonů. Pomocí systému startu ve vlnách, hygienických opatřeních, úsměvu na tváři a víře, že společně doběhneme od startu až do cíle posledního závodu v Boleticích. Stejnou víru máme i teď, letos posílenou navíc o zkušenosti z loňska.

Běžíš Karlštejn? Co to pro tebe znamená?

  • Všem přihlášeným závodníkům se registrace na Karlštejn automaticky přesouvá na nové datum 14. 8. 2021, není tedy nic potřeba dělat.

  • Pokud by ti datum nevyhovovalo, tak nabízíme možnost přehlásit závod na jiného účastníka, či se přihlásit na jiný závod v rámci seriálu. Všechny přeregistrace, ať už na jiný závod nebo na jiného účastníka, jsou zdarma.

  • Vše zvládneš svépomocí a online, návod najdeš pod tímto odkazem.

  • Pro balíčky závodů platí stejná pravidla jako pro jednotlivé závody - Závod Běhej lesy Karlštejn můžeš zdarma převést na jiný závod letošní sezony či jiného běžce.

  • Dárkové poukazy platí dle původních pravidel, tedy do data 14 dní před závodem nebo do naplnění kapacity. Pokud poukaz na původní termín vyprší, kontaktuj nás na info@behejlesy.cz a pošleme ti nový.

  • Pokud v něčem stále tápeš, obrať se na info@behejlesy.cz.

Poprvé se letos uvidíme ve Slavkovském lese

Nelež v lázních, Běhej lesy Slavkovský les! Věříme, že seriál odstartujeme v pohádkovém Slavkovském lese 5. 6. 2021. A následně si zamakáme na nejtrailovějším závodě Běhej lesy Vysočina 26. 6. 2021. Pro jistotu máme ale pro oba závody náhradní termíny:

 

  • Slavkovský les - 5. 6. 2021 (náhradní termín: 25. 9. 2021)
  • Vysočina - 26. 6. 2021 (náhradní termín: 31. 7. 2021)

 

V případě, že bude situace nadále nepříznivá a budeme nuceni termíny posunout, budeme o tom s dostatečným předstihem informovat.

Termínovka v nejnovějším kožichu:

Nevěš hlavu a Neleň, zeleň!
Svými kilometry a tréninkem na Karlštejn nebo jakýkoliv závod můžeš pomoci zalesnit Česko. Zapoj se do výzvy Neleň, zeleň. Za každých 15 km se zasadí 1 strom!

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko