Běhej lesy Lednice mění termín kvůli nejisté situaci. Poběží se 10.7.2021.

11.3.2021   
Foto

Sezony už jsme se nemohli dočkat. Vůně jara, lesa a závodní atmosféry je už ve vzduchu. Věř, že se těšíme stejně jako ty. Na úsměvy a euforii všech závodníků. Bohužel si všichni budeme ještě chvíli muset počkat. Běhej lesy Lednice jsme se rozhodli kvůli nejisté pandemické situaci přesunout na 10. července 2021. Sezona tak bude v ideálním případě začínat závodem Běhej lesy Karlštejn 22. května 2021. Pokud by aktuální situace neumožňovala konání hromadných akcí ani v květnu, máme i pro tento závod náhradní termín.

Loni jsme to zvládli
Loni jsme to společně navzdory všemu zvládli - 8 závodů, 14 515 závodníků, nekonečno zážitků a sportovních výkonů. Pomocí systému startu ve vlnách, hygienických opatřeních, úsměvu na tváři a víře, že společně doběhneme od startu až do cíle posledního závodu v Boleticích. Stejnou víru máme i teď, letos posílenou navíc o zkušenosti z loňska.

Běžíš Lednici? Co to pro tebe znamená?

    • Všem přihlášeným závodníkům se registrace na Lednici automaticky přesouvá na nové datum 10. 7. 2021, není tedy nic potřeba dělat. 

    • Pokud by ti datum nevyhovovalo, tak nabízíme možnost přehlásit závod na jiného účastníka, či se přihlásit na jiný závod v rámci seriálu. Všechny přeregistrace, ať už na jiný závod nebo na jiného účastníka, jsou zdarma.
       
    • Vše zvládneš svépomocí a online, návod najdeš pod tímto odkazem
       
    • Pro balíčky závodů platí stejná pravidla jako pro jednotlivé závody - Závod Běhej lesy Lednice můžeš zdarma převést na jiný závod letošní sezony či jiného běžce.
       
    • Dárkové poukazy platí dle původních pravidel, tedy do data 14 dní před závodem nebo do naplnění kapacity. Pokud poukaz na původní termín vyprší, kontaktuj nás na info@behejlesy.cz a pošleme ti nový.

    • Pokud v něčem stále tápeš, obrať se na info@behejlesy.cz.

Poprvé se uvidíme na Karlštejně

Věříme tedy, že seriál odstartujeme v královském duchu - na Karlštejně 22. května. Pro jistotu máme ale náhradní termín i pro Karlštejn - 14. srpna 2021. V případě, že bude situace nadále nepříznivá a budeme nuceni termín posunout, budeme o tom s dostatečným předstihem informovat.

Termínovka v novém kožichu:

V Lednici vyběhneme až v červenci, to ale neznamená, že máš do té doby běhat jen do “lednice” a pověsit běžecké boty na hřebík. Naopak, využívej možnosti jít se vyvětrat a trénuj (zodpovědně) dál. Alespoň pár minut pohybu na čerstvém vzduchu denně totiž nejenže udržuje fyzičku, ale hlavně to posiluje imunitu a zlepšuje náladu. Kromě toho pro tebe i na duben chystáme aktivity, kterými tě dostaneme do pohybu! Přidej se do našeho lesního STRAVA klubu Běhej lesy, kde pro tebe pravidelně organizujeme běžecké výzvy a sdílíme pořádnou dávku motivace.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko