Newsletter

Extra velká porce lesních zážitků: Novinkou jsou maratonské trasy!

21.1.2021   
Foto

Jestli už s námi běháš, tak víš, že jsme přátelská smečka, která se ráda rozrůstá o nové parťáky, aby s nimi mohla sdílet radost ze sportu a z přírody. Za 6 sezon v lesích jsme vyčmuchali, že každému samozřejmě vyhovuje jiná vzdálenost. Pojďme se teď podívat na zoubek hlavně letošní horké novince - extra dlouhým trasám v Boleticích a na Vysočině.

Pokud jsi sběratel maratonských destinací, tak zpozorni. Letos si budeš moci ulovit svou maratonskou vzdálenost jak na Vysočině, tak v Boleticích. Běhej lesy totiž myslí opravdu na všechny a chce dopřát běžeckým nadšencům extra velkou porci lesních zážitků. Přijmeš výzvu?

  

Na našem nejtrailovějším závodě 26.6. na Vysočině tě pozveme např. k pramenu řeky Svratky, vyhlídku Devět skal. Cestou vstříc svému maratonskému úspěchu se pokocháš také  výhledy na skály Dráteničky a Malinskou skálu. Celá trasa má převýšení přes 900 m a celková délka trasy bude 42,6 km. Táhlé kopce nahoru, náročné terénní seběhy, nekonečné zelené lesní porosty a krásné výhledy do krajiny slibují jedinečný zážitek.

A proč si ten extra dlouhý zážitek nezopakovat ještě na konci sezony 11.9. v BoleticíchPřijeď si užít jedinečnou atmosféru na hranicích vojenského újezdu a poznej krásu šumavského revíru. V rámci této delší tratě vyšplháš na Špičák a nech se překvapit, kam tě všude ještě trasa zavede.

Společně s 50 kilometrovou verzí Běhej lesy Jizerská nyní tyto trasy na Vysočině a v Boleticích tvoří rodinu 3 extra dlouhých tras, a proto budou mít i svůj žebříček hodnocení. Současně bude možné započítat body z extra dlouhé trasy i do klasických dlouhých tras, pokud by sis to chtěl/a jen vyzkoušet a bál se o celkové pořadí. Počítáme s tím, že budeme výsledky násobit koeficientem tak, abys netratil/a na tom, že ses rozhodl/a vyzkoušet extra dlouhou verzi závodu. Konkrétní hodnocení doplníme posléze do pravidel. 

Tak co, přijmeš pozvání k extra velké porci lesních zážitků? Přihlas se zde.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Sportisimo
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko