Kudy na Běhej lesy Slavkovský les?

23.6.2020   
Foto

Sotva ti uschnou boty po Lednici, už začínej balit do Slavkovského lesa! Potřetí v historii se ozvou startovní výstřely na Kladské už tuhle sobotu. Aby byl tvůj příjezd bezproblémový, přinášíme ti nejdůležitější informace o dopravě a parkování. A pokud se těšíš na startovní číslo, neměj strach! Ve čtvrtek ti přistane do mailové schránky se všemi ostatními informacemi.

Pokud u tebe ještě nepadlo finální rozhodnutí, věř, že počasí bude hezčí než v Lednici!  Online registrace jsou možné za výhodnější cenu do středy tady, na místě pak budou nové přihlášky možné podle kapacity. 

Pro řidiče tady máme informace, jak se na závod dopravit autem a kde zaparkovat. Čti pozorně, ale ještě pozorněji dbej pokynů organizátorů na místě!

Parkování

Jako parkovací zónu využijeme příjezdovou cestu od obce Prameny. Silnice mezi Kladskou a Prameny bude uzavřena a průjezd osadou Kladská nebude možný! Pokud pojedeš od Kynžvartu nebo Mariánských Lázní, pamatuj na to, že příjezd bude možný jen přes obec Prameny. K příjezdu tedy využij pouze cesty vyznačené na mapě. 

A platí pravidlo: Kdo dřív přijede, ten blíž zaparkuje. :) 

Kyvadlová doprava

Z parkoviště k zázemí tě sveze kyvadlový autobus, který bude pro závodníky zdarma. Nemusíš mít strach, že ti ujede. Autobusů bude více a vyjedou vždy, jakmile se naplní. Při cestě na závod se bude nástupní zastávka měnit podle aktuální naplněnosti parkoviště a vysadi tě u rybníku Bahňák, kde se budou autobusy otáčet a odtud už je to pěšky do zázemí kousek (cca 600 m). Využij vyznačenou cestu pro pěší, která lemuje naučnou stezku.

Stejnou cestou se vydej i při zpáteční cestě a vyčkej na stejném místě, kde tě autobus vysadil. Autobus bude při zpáteční cestě zastavovat jen na předem daných zastávkách (celkem 6). Dobře si zapamatuj, která je nejblíže tvému automobilu a po celou dobu nezapomeň dbát pokynů organizátorů. 


ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko