#rozdychejto: Rozběháme lesy i nemocnice! Startovné zdarma pro všechny zdravotníky!

2.6.2020   
Foto

Pamatuješ si ještě na výzvu výzvu #rozdychejto? To jsme společně s Generali Investments CEE věnovali přes půl milion kaček 4 regionálním nemocnicnicím. Nyní ti představujeme její volné pokračování, kdy podpoříme přímo zdravotníky. Jak? No to je jasné, plácnou si s námi tlapou přímo na startu našich závodů!

Zdravotníci! Dlouhé týdny stáli a stále stojí v první linii v boji proti pandemii koronaviru. Pomocnou tlapu jsme jim podali poprvé v rámci výzvy #rozdychejto s naším partnerem Generali Investments CEE a se zapojením celé lesní bandy nadšených sportovců. „Je to pro nás nejen krásné gesto, ale hlavně praktická pomoc v těžkých časech,“ děkoval při předání finální částky ředitel benešovské nemocnice Roman Mrva.

Tím ale pomoc neskončila. „Od první chvíle jsme věděli, že chceme pomáhat dál, že si zdravotníci naši podporu, nejen finanční, zaslouží ze všech nejvíce,“ má jasno Josef Beneš, předseda představenstva Generali Investments CEE. I proto společně s námi vyrazí do dalších čtyř nemocnic v okolí zbylých závodů a věnují každé 125 000 Kč na plicní ventilátory. Víme, že právě nové ventilátory jsou pro zdravotníky největší pomocí. Navíc je budou aktivně využívat i v době po koronaviru. Celkem náš partner pro nemocnice vysype z prasátka více než milion korun. „Touto akcí chceme poděkovat celému zdravotnickému personálu, a to nejen za to, jak zvládají boj s koronavirem, ale za všechno, co pro naši společnost desítky let dělají. Zaslouží si náš obdiv,“ uzavírá Beneš.

Protože se podařilo nemocnice rozdýchat, chceme je i rozběhat. Všem zdravotníkům proto nabízíme startovné na vybrané závody zdarma. Po týdnech extrémního nasazení tak členové zdravotnického personálu přijdou na jiné myšlenky v nádherné přírodě a na čerstvém vzduchu. 

Zdravotníky přivítáme na startu již tuto sobotu 6. června na Vysočině, kdy nás čeká rovnou nejtrailovější závod seriálu v  lesích Žďárských vrchů. Registrovat na závod se můžeš do středeční půlnoci. Jako zdravotník nám napiš přes info@behejlesy.cz a pošli jakékoliv potvrzení, že jsi zaměstnancem nemocnice (např. průkaz/vstupní kartičku) a my ti zašleme kód na startovné zdarma. Na místě se půjde přihlásit pouze na VoltaRUN. Tak si ulov svoje číslo, ať ti neuplave v krásném Milovském rybníku!

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko