Proběhni se po oblacích

16.4.2020   
Foto

Chceš si vyzkoušet, jak se po běhá po oblacích? Jak se běhá bez kompromisů – rychle a zároveň pohodlně? Teď to můžeš zažít díky nové spolupráci Běhej lesy a běžecké značky On.

„Běžecká obuv se během posledních několika let zásadně změnila, ale tohle je něco úplně jiného,“ napsal slavný americký časopis Forbes, když jeho redaktoři poprvé uviděli boty švýcarské značky On. Tušili, že se běžecký svět změní. A nemýlili se.

On dokázal narušit hegemonii tradičních výrobců běžeckých bot. Z drzého nováčka se během několika let stala nejrychleji rostoucí běžecká značka na světě, kterou obouvají přes tři miliony běžců z více než padesáti zemí světa.

Otestováno olympijskými medailisty

Jsou mezi nimi i účastnice mistrovství světa v maratonu Marcela Joglová, čtyřnásobný medailista z legendárního Spartathlonu Radek Brunner, ale také olympijští medailisté v triatlonu Nicola Spirigová a Javier Goméz.

Švýcarská značka totiž od svého zrodu přemýšlela o běžeckých botách úplně jinak. Díky tomu se jí podařilo zbourat zažité standardy, když uvedla na trh tlumící technologii CloudTec. Ta není tvořena jednolitou vrstvou materiálu jako u jiných značek, ale skládá se z dutých elementů. Ty svým tvarem připomínají obláčky a fungují tak, že při došlapu tlumí dopadové síly tím, že se stlačují. Při návratu do původního tvaru pak pomáhají běžci s dynamickým odrazem. Díky tomu už není nutné dělat kompromisy mezi rychlostí a pohodlím, mezi dynamikou a tlumením.

Potvrdila to i laboratorní měření Švýcarského federálního technologického institutu, která dokázala, že běžci, kteří při testech běželi v botách On, měli při stejné rychlostí nižší tepovku i hladinu laktátu.

Vyzkoušej to na vlastních nohách

Ty teď budeš mít možnost vyzkoušet si #RunOnClouds na vlastní kůži, protože značka pocházející ze švýcarských Alp se stává partnerem Běhej lesy! Díky tomu budeš moci otestovat boty On nejen na všech našich závodech, ale také na pravidelných výbězích. Na závodech budeš mít navíc možnost boty i oblečení On rovnou zakoupit. Těšit se můžeš i na soutěže, které pro tebe budeme v průběhu sezony připravovat.

Chceš se o značce On dozvědět víc?

Navštiv web sorrygravity.cz a sleduj Facebook On Running CZ & SK

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko