Voltaren a Běhej lesy: Přijď běhání na kloub! Pomáhat pohybem je radost.

2.4.2020   
Foto

Spojili jsme síly s Voltarenem! Společně teď na všech trasách můžeme ještě více pomoci konkrétním dětem se zdravotním postižením pohybového aparátu, aby se i ony mohly časem znovu s radostí hýbat. Pomoc rodinám probíhá prostřednictvím Nadace Nova.

Značka Voltaren, která spadá pod farmaceutický koncern GSK, dlouho hledala partnera pro svůj záměr pomáhat pohybem. V souladu se svým sloganem chce Voltaren pomoci těm, kteří neměli takové štěstí, aby zase měli radost z pohybu. Proto se spojil s Běhej lesy.

„Smyslem Voltarenu jako takového je pomáhat lidem, aby se například navzdory svým zraněním nebo už třeba trochu opotřebovaným kloubům či namoženým svalům mohli bezbolestně hýbat. Chceme přinášet radost z pohybu všem bez rozdílu věku, bez ohledu na kondici a bez překážek. Hledali jsme také cestu, jak tuto myšlenku ještě více propojit s reálnými zážitky,“ říká k počátkům spolupráce Margarita Bezborodova, brand manažerka značky Voltaren. „Nakonec jsme našli ideálního partnera v seriálu Běhej lesy, který nám je velmi blízký svou filozofií,“ dodává Margarita.

První závod máme naplánovaný na 18. července v Brdech, poslední na 24. října u hradu Karlštejn. Vzhledem k současné turbulentní situaci ti budeme data jednotlivých závodů potvrzovat na behejlesy.cz.

Za každý tvůj kilometr na trati Běhej lesy přispěje Voltaren 2 Kč na pomoc konkrétní rodině s dítětem s postižením pohybového aparátu. Rodiny vybrala Nadace Nova, která se tak na projektu také podílí. Se všemi dětmi se můžeš seznámit na webu www.behejlesy.cz. Pomáhat můžeš i svým nákupem. Voltaren totiž dětem přispěje 2 Kč i za každý kilometr zakoupených produktů Voltaren, a to v období od 01

Kromě tradičních závodů se můžeš zaregistrovat také na speciální VoltaRUN, který bude mít o poznání dostupnější délku trasy. Nabízí speciální trasu o délce 3 až 4 kilometry na všech osmi zastávkách Běhej lesy. VoltaRUN bude nenáročný, takže se můžeš zapojit, ať už jsi maminka s kočárkem, senior nebo třeba doprovod některého ze závodníků.

VoltaRUN podpoří myšlenku, že pohyb je pro všechny a že spojuje. „Samozřejmě i skrze VoltaRUN mohou lidé vybrané rodině pomáhat, na pomoc vybraným rodinám půjdou i samotné registrační poplatky. Jsme rádi, že jsme se s Běhej lesy domluvili i na speciálním závodu, který podporuje myšlenku radosti z pohybu napříč generacemi a možnostmi každého závodníka,“ doplňuje Margarita Bezborodova z GSK.

„Pro Běhej lesy se vždy snažíme vyhledávat partnerství, která přinášejí přidanou hodnotu pro naše běžce a zároveň vyznávají podobnou filozofii. Ve Voltarenu jsme našli partnera, který pomůže závodníkům užít si Běhej lesy naplno a sdílet sportovní zážitky s kamarády, kteří by jinak sami neběželi. Zároveň společně mnohem více pomůžeme těm, kteří naši pomoc potřebují,“ říká k partnerství David Douša z agentury Raul, která pořádá Běhej lesy.

Více informací i registrace na webu www.behejlesy.cz.

*Finální částka dotace bude určena na základě dat IQVIA – délka jednotlivých výrobků krát počet prodaných kusů v období od 1.07.2020 do 31.10.2020.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko