Nejdůležitější info před startem!

23.7.2015   
Foto

Druhý závod nového seriálu Běhej Lesy už je za dveřmi :) Přečti si nejdůležitější info před startem Běhej Lesy Lednice, abys byl/a na všechno připraven/a a užil/a si sobotní závod na 100 %! 

KDY A KAM PRO STARTOVNÍ ČÍSLO

Svoje startovní číslo si můžeš vyzvednout v den závodu přímo v zázemí za Spa Resort Lednice. Stánek registrací bude otevřen v sobotu 25. července od 10:00 - 14:00. Výdej čísel pro dětské závody končí ve 12:00. Určitě si vezmi toto potvrzení s sebou – bez něj ti totiž startovní číslo nemůžeme vydat. Pokud se vaši kamarádi nestihli do závodu přihlásit, na místě budou probíhat poslední registrace.

JAKÝ JE PROGRAM DNE

10:00 - 12:00

Registrace a výdej startovních čísel dětských závodů

10:00 - 14:00

Registrace a výdej startovních čísel závodů na 11 a 22 km

12:45

Rozcvička pro děti u amfiteatru

13:00

Start dětského závodu na 1 km

13:15

Start dětského závodu na 500 m

14:00

Vyhlášení dětských závodů

15:00

Start závodu na 22 km

15:10

Start závodu na 11 km

17:00

Vyhlášení absolutních vítězů závodů na 11 a 22 km

18:00

Limit pro dokončení závodu na 11 km

18:30

Limit pro dokončení závodu na 22 km

18:00

Vyhlášení vítězů kategorií a týmových soutěží Tandem, tombola

SERVIS PRO ZÁVODNÍKY

Ve startovním balíčku najdeš startovní číslo, jehož součástí je i vratný měřící čip. Číslo si připni na běžecké tričko, čip už bude připevněn na čísle. Čip ale nezapomeň v cíli odevzdat. Na místě ti bude k dispozici šatna, kde se můžeš pohodlně převléknout a své věci si můžeš nechat u nás v úschovně, kde ti je během závodu pohlídáme. Úschovna bude otevřena od 12:00 do 18:30. K dispozici máš i mobilní toalety a umývací žlaby nebo vodotrysky v prostoru startu a cíle, kde se můžeš osvěžit :)

Osobní fotografie i diplom ze závodu najdeš po závodě ke stažení na našem webu u svého jména ve výsledkové listině. Pokud ses včas registroval, dostaneš čelenku s unikátním designem Běhej Lesy. Jestli ses dostal do 300 nejrychlejších závodníků, se dozvíš na své startovní obálce (budeš mít zaškrtnuté “ANO”). K vyzvednutí je ve stánku Eleven.

PŘÍJEZD A PARKOVÁNÍ

Zázemí a prostor startu a cíle se nachází přímo v obci Lednice jen několik metrů od Spa Resortu Lednice. Zastávka LEDNICE, škola je vzdálená pouze 400 metrů. Vlakové nádraží stanice LEDNICE je od startu 10 minut pešky. Podrobnosti o dopravě se můžeš dočíst zde. Parkovat budete moci v místě závodu na třech místech, stačí vjet přímo k Spa Resortu Lednice a držet se navigačních značek. GPS souřadnice parkoviště jsou: 48.7957753N, 16.8111117E

Využijte Běhej Lesy SPOLUJÍZDU. Cestujete na sobotní závod autem? Ušetřete za dopravu, nabídněte místo v autě dalším běžcům nebo si o místo napište do komentářů na facebookové události Běhej Lesy Lednice.

OBČERSTVOVACÍ STANICE

Občerstvovací stanice jsou u 22km trasy rozmístěné takto:

●     občerstvení:  5.km, 10.km (pouze voda), 15.km, 19.km

●    mezičasy: 5.km, 14,5. km

U kratší 11km trasy takto:

●     občerstvení: 5.km, 9. km

●     mezičasy: 5. km

Na občerstvovacích stanicích se můžeš těšit na posilnění od Enervitu ve formě iontových nápojů a energetických tablet a gelů, dále si můžete dopřát tyčinky Corny. Samozřejmě nebude chybět ani ovoce. Občerstvení je pro tebe přichystáno i před startem a na cílové občerstvovačce. Prosíme, neodhazuj odpadky podél trasy jinde než v bezprostředním okolí občerstvovacích stanic. Probíháte památkou UNESCO.

ZNAČENÍ TRAS A BEZPEČNOST

Obě trasy budou značeny bílou páskou (fáborky na stromech) i informačními cedulemi a kilometrovníky po každých 2 km, takže se neboj, určitě se neztratíš. Směr ti budou ukazovat i pořadatelé na trase. I tak buď opatrný/á a dbej na bezpečnost. Závod se koná za běžného silničního provozu a každý běžec je povinný respektovat nejen bezpečností pokyny pořadatelů, ale také provoz na komunikacích, po kterých se budete z části pohybovat. Prosíme, nevybíhejte mimo značenou trasu, buďte ohleduplní k přírodě i k ostatním běžcům, především v úzkých místech trasy, a užijte si radost z běhu!

V případě zdravotních komplikací neváhej o pomoc požádat zdravotníky nebo naše dobrovolníky na trase. V nouzi volej tísňovou linku 155 / 604 245 856. Pokud se necítíš dobře, raději závod přeruš, zdraví máme jenom jedno :)

JAK SE DOZVÍM SVŮJ VÝSLEDEK

Pokud jsi při registraci zadal své mobilní číslo, přijde ti výsledek formou SMS. Zároveň budou výsledky vyvěšeny v zázemí závodu a budou k dispozici na webu www.behejlesy.cz, jakmile doběhne poslední závodník. Na místě vyhlašujeme absolutní vítěze na jednotlivých trasách (1.-3.místo), vítěze jednotlivých kategorií na obou trasách (1.místo), vítěze jednotlivých kategorií dětských závodů (1.-3.místo) a tři nejlepší Tandemy. Týmy Slow Motion budou vzhledem k časovému limitu vyhlášeny zpětně.

CELOU RODINKU S SEBOU!

Nechcete po sobotním závodě cestovat zpátky domů? Nebo plánujete přijet před závodem dříve a užít si krásu jihomoravského kraje na 100 %? Udělejte si s celou rodinou krásný výlet na Jižní Moravu, kde můžete strávit pěkný víkend. Lednicko-valtický areál nabízí plno aktivit. Podívejte se zde na tipy, jak můžete v okolí Lednice strávit krásný víkend.

Na děti čeká doprovodný program od Sportovní akademie Zuzany Hejnové. V 12.45 je pro děti připravena u amfiteátru rozcvička. Přidat se můžete i vy dospělí :) Vydovádět se mohou i na skákacím hradu Kamsdětmi.com. Pro ženy bude k dispozici stánek Mary Kay, kde se mohou nechat nalíčit. Zasoutěžit o ceny a osvěžit se můžete ve stánku Birell, nové kolo koupíte u Kellys, obrnit se proti komárům můžete u stánku OFF/Kiwi, energii doplníte u stánku Enervit nebo se zajděte zatejpovat k Fixtape, ať se vám dobře běží. Profesionální terapeuti vás zatejpují za cenu 50 Kč. U Elevenu si můžete koupit například tričko, které jste mohli vidět ve videu Běhej Lesy Lednice. Pokud si budete chtít nakoupit něco dobrého na zub a doplnit tekutiny před závodem, na místě pro vás budou stránky s občerstvením, kde se můžete těšit na kofolu, pivo, víno, ledovou tříšť, zmrzlinu, ovocné saláty, ale i těstovinový salát, palačinky, grilované kuřecí steaky a trampská cigára.

TOMBOLA

Každý závodník nalezne ve startovním balíčku lístek do tomboly, který je nutný odevzdat ještě před startem do schránky na pódiu. Po skončení závodu v 18:00 po vyhlášení vítězů proběhne slosování o ceny. Hlavní výhrou je kolo Kellys v hodnotě 28 990 Kč, takže se určitě vyplatí vyčkat až do konce!

Těšíme se na tebe na startu i v cíli Běhej Lesy Lednice

Organizační tým Běhej Lesy

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay
    Nilfisk

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Středočeský kraj
    Ústecký kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    Jihomoravský kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
    Sport in Art
Výživové okénko