KONEČNĚ MŮŽETE INVESTOVAT. I DO KORUNY! SE 100 % ZAJIŠTĚNÍM!

15.5.2019   
Foto

Běhejte v českých lesích. Jste tu doma a jsou krásné! Investujte do české koruny. Vždyť je vaše. A dlouhodobě roste!

Každý člověk hledá to nejlepší místo pro své úspory. Jedno z mála trvale rostoucích aktiv přitom máme doma – českou korunu. Investovat do ní není snadné. Naštěstí je tu zcela nový fond, který vedle vyhlídky na každoroční atraktivní 3 % výnos nabízí i 100 % zajištění počáteční hodnoty.

 

Růst je dlouhodobý a silný

Koruna posiluje proti zahraničním měnám, a to dlouhodobě. Tento trend je zřejmý. Zatímco v roce 2000 jsme za euro platili 36 Kč, letos v lednu to bylo už 25,70 Kč. To je téměř třetinový rozdíl. Že by tento trend měl pokračovat i nadále, věří ve své aktuální prognóze i Česká národní banka.

Ekonomický růst je u nás silnější než v západní Evropě. Nemáme problémy se schodky rozpočtu ani s nezaměstnaností. Inflace je pod kontrolou a naše úrokové sazby jsou výrazně výše než v eurozóně. To vše podporuje sílu naší měny.

Bezpečné dluhopisy jako základ

Generali Fond silné koruny ve svých aktivech spojuje mimořádně bezpečné české státní dluhopisy s tzv. měnovou opcí. Ta se každý rok, ve stejný den dívá a posuzuje, zda je koruna k euru silnější než počáteční kurz CZK/EUR bez 50 haléřů. Pokud ano, fond za měnovou opci inkasuje zisk. A klientům připíše 3 % čistý výnos za příslušný rok. Naše měna přitom nemusí neustále meziročně posilovat. Stačí jen, když prokáže „solidní výkonnost“ v daný den.

Jednotlivé roční výnosy jsou na sobě nezávislé. A o již jednou dosažený výnos nemůže klient zpětně přijít. Při pokračování trendu posilování koruny vůči euru navíc očekáváme, že pravděpodobnost dosáhnout 3% výnos se pro klienty každým dalším rokem spíše zvyšuje. Maximem je získat celkový výnos až 15 % za 5 let.

Dluhopisy České republiky vedle toho představují vysokou míru jistoty. Výnosy z nich pokryjí provoz fondu po celou dobu i situaci, když by měnová opce v daném roce tzv. vypršela bez hodnoty (pokud by koruna oslabila). Splacení státních dluhopisů umožní na konci vrátit klientům fondu 100 % počáteční hodnoty jejich investice.

Bez daní bez poplatků

Úpis Generali Fondu silné koruny potrvá do konce letošního května. Kdo jej využije a dodrží dobu investování 5 let (po nichž fond vyplatí podíly a zanikne), nezaplatí žádné vstupní ani výstupní poplatky. A díky automatickému splnění tříletého tzv. daňového testu neplatí ani žádnou daň z příjmů.

Co říci na závěr? V Generali Investments CEE věříme, že tenhle pětiletý běh se všem našim klientům vyplatí!

Upozornění: Hodnota investice může v průběhu investičního období kolísat. Zajištění ve fondu realizujeme investiční strategií a investoři nesou zejména kreditní riziko státních dluhopisů ČR. Další informace k novému fondu a popis rizik naleznete na generali-investments.cz a ve Statutu fondu.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko