Newsletter

Vyraz na Běhej lesy s rodinou!

24.3.2019   
Foto

Běhej lesy jsou závody pro celou rodinu, nejen pro dospělé závoďáky. Nevěříš? Tak sleduj: V zázemí závodu čeká celou tvou rodinu bohatý doprovodný program. Nejvíce si užijí hlavně děti, které si mohou zaběhat a dopřát si spoustu zábavy na čerstvém vzduchu. Pomůžeme tvé děti učit lásce k přírodě a sportu už od mala!

Víš, že průměrně české děti o víkendu stráví venku jen 2 hodiny a 49 minut? A z toho jen 45 minut stráví v přírodě. Zbytek volného času věnují radši televizi a internetu. Udělej něco pro své děti a pomoz tuhle smutnou statistiku změnit. Vezmi své špunty na Běhej lesy! Celý den můžou strávit na čerstvém vzduchu, hýbat se a ještě se dozví plno zajímavých informací o přírodě.

Na každém závodě Běhej lesy je dopoledne vyčleněno Dětským závodům Dr. Max. Na malé závodníky čekají trasy po měkkém povrchu, lesních stezkách a v krásné české přírodě. Závodit mohou v pěti různých kategoriích: Benjamínci (ročníky 2013 a mladší), předžáci (2011–2012), nejmladší žáci (2009–2010), mladší žáci (2007–2008) a starší žáci (2005–2006). 

Špunti z dvou nejmladších kategorií poběží 500 metrů, větší běžci poměří síly na kilometrové trase. A pokud si na to tvé dítko troufne, může si s tebou zaběhnout i dospělácký závod, jako to zvládají Ida a Zita Grundovy - podívej se na video, jak si závody s rodinou užívají.

 Rozcvička před startem Medaile pro každého

 

Před každým závodem Dr.Maxe je pro děti také nachystaná rozcvička, aby se jim lépe běželo. Ve startovním balíčku malí sportovci najdou tričko a v cíli si každý vyslouží originální dřevěnou medaili. Nejrychlejší tři závodníci v každé kategorii dostanouv odměnu v podobě pěkných cen od našich partnerů. Děti se mohou vhozením svého lístku do osudí účastnit pozávodní tomboly o hodnotné ceny.

Pokud tvé děti nezávodí, i tak je určitě vezmi s sebou! O tvoje prcky se postaráme v Úschovně dětí Lesů ČR, kde tvoje ratolesti pohlídají zkušené vychovatelky v den závodu od začátku registrací až do vylosování tomboly. Děti se budou věnovat aktivitám v závislosti na jejich věku. Ve stanu bude také odpočinková zóna, kde si děti budou moci po náročných závodech oddechnout.

Pro děti bude také na většině závodů k dispozici Lesní pedagogika. Lesní pedagogové VLS a LČR budou čekat na děti s výtvarnými dílnami, vědomostními soutěžemi i zábavou. Děti tak prožijí příjemný pobyt v přírodě a budou se moci nenásilnou formou dozvědět plno zajímavých informací o lese.  

Úschovna dětí LČR Lesní pedagogika VLS

V zázemí budou mít plno dalších možností, jak se zabavit. Třeba od stánku Dr.Maxe si budou moci odnést pěknou fotku na památku. A zmrzlina od Agroly jako sladká odměna za sportovní výkony? To berou i dospělí!

Běhej lesy jsou ideální příležitostí pro trávení volného času se svou rodinou. Na čerstvém vzduchu se můžete společně proběhnout, dopřát si zasloužený relax a užít si krásný společný den. A my ještě doporučujeme prodloužit výlet na celý víkend, v okolí našich závodů je tolik zajímavých věcí k vidění! Tipy na výlety také pravidelně sdílíme.

Tak neváhej a přihlas na závody i svá dítka.  Dětské závody mají také omezenou kapacitu, tak moc dlouho nelelkuj, ať dětem pak nezbydou jen oči pro pláč.

 

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Sportisimo
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko