Běhej Lesy Lednice: Registrace prodlouženy do středy

15.7.2015   
Foto

Už co nevidět nás čeká druhý závod seriálu, Běhej Lesy Lednice. Proběhnout se v lesích, na loukách a po pláních v nádherném prostředí významném svými památkami i krásnou přírodou můžete už 25. července. Online registrace prodlužujeme do středeční půlnoci 22. července, ale pouze při platbě startovného kartou. Při přihlášení dvou a více osob v jedné registraci to máte navíc každý o stovku levnější.

Závod odstartujeme přímo z Lednicko-valtického areálu zapsaného na listině světového dědictví UNESCO v blízkosti Spa Resortu Lednice. O tom, jak se dostanete na start závodu autem i hromadnou dopravou se můžete dočíst zde => DOPRAVA.

Na trasách na 11 i 22 kilometrů uvidíte nejznámější úkazy jako Apollonův chrám, kde bude také první občerstvovačka, poté také Nový dvůr, ale i Chrám tří Grácií. Odvážlivci na delší trase budou odměněni pohledem na nádhernou kapli Sv.Huberta a proběhnou se přímo pod obloukem Rendez-vous. Co vás na trase čeká? Projděte si PRŮVODCE TRASOU.

Profil na Lednici nebude vůbec náročný. Celkové převýšení krátké trati je 122 metrů, na delší 22kilometrové trati 164 metrů. Závod si tak mohou zkusit i úplní začátečníci. Přečtěte si PROPOZICE závodu.

Online registrace prodlužujeme do středeční půlnoci 22. července, ale pouze při platbě startovného kartou. Při přihlášení dvou a více osob v jedné registraci máte startovné každý o stovku levnější.

Přihlásit se můžete i do týmových soutěží! Závodníci v týmové soutěži jsou současně hodnoceni i v individuálním závodě jednotlivců.

  • Slow Motion – utvořte co největší tým a zvolte si každý trasu, která Vám vyhovuje. Vítězí tým s největším dosaženým součtem časů. Počet členů týmu není nijak omezen. REGISTRACE
  • Tandem – utvořte tým ve složení muž – žena v libovolném vzájemném vztahu a rozhodněte se, kdo z vás poběží 22 km trať a kdo 11 km. Vítězí dvojice s nejnižším součtem časů. REGISTRACE

Závod není jen pro dospělé, přátelskou atmosféru závodu si užije celá rodina. Připraveny jsou totiž i trasy pro děti, a to na 500 metrů a 1 kilometr. Po závodě dostanou pamětní medaili a postavičku Igráčka - Běžce z limitované edice Běhej Lesy. Více o dětských závodech se dozvíte zde => DĚTSKÉ ZÁVODY

Jestli si chcete v Lednici a okolí užít krásný víkend, koukněte se na TIPY NA UBYTOVÁNÍ  a TIPY NA VÝLETY. Nudit se rozhodně nebudete.
 

Časový program závodu:

Sobota 25. července 2015

10:00 - 12:00 Registrace a výdej startovních čísel dětských závodů
10:00 - 14:00 Registrace a výdej startovních čísel závodů na 11 a 22 km
13:00 Start dětských závodů
14:00 Vyhlášení dětských závodů
15:00 Start závodu na 22 km a 11 km
17:00 Vyhlášení absolutních vítězů závodů na 22 a 11 km
18:00 Limit pro dokončení závodu na 11 km
18:30 Limit pro dokončení závodu na 22 km
18:00 Vyhlášení kategorií a týmových soutěží, tombola

I na Běhej Lesy Lednice proběhne tombola, ve které můžete vyhrát velmi zajímavé ceny. Hlavní cenou je kolo GATE 30 značky Kellys v hodnotě 28 990 Kč! 

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay
    Nilfisk

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Středočeský kraj
    Ústecký kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    Jihomoravský kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
    Sport in Art
Výživové okénko