I letošní sezonu Běhej lesy zakončí Doběhná

16.8.2018   
Foto

Co se stane, až doběhne poslední závodník sezony 2018? Byla by přeci škoda sbalit svých pět švestek a jít si po svém, ne? I letos uzavře náš seriál Doběhná, tak si ji zapiš do diáře. Sobota 8. září!

Po parádní běžecké sezoně musí přijít zasloužená odměna. I letos se můžeš na Běhej lesy Boletice těšit na závěrečnou afterparty. Čeká tě bohatý doprovodný program, jehož součástí bude zábavný kvíz a také vyhlášení absolutních vítězů celého seriálu či ocenění osmeráků - absolventů všech letošních osmi závodů.

V sobotu 8. září se Olšina promění nejen v dějiště letošního posledního závodu seriálu Běhej lesy, ale bude také místem, kde se společně sejdeme na závěr úspěšné běžecké sezony. Kromě samotného vyhlášení výsledků závodu Běhej lesy Boletice tu proběhne i vyhlášení absolutních vítězů celého seriálu (Lesů pán a Lesů paní) a ocenění našich nejvěrnějších běžců – osmeráků.  Připrav se také na večer plný zábavy. Program budeme postupně doplňovat.

 

Po závodě navíc nemusíš spěchat domů. Program bude pokračovat až do večera a ve spolupráci s Vojenskými lesy a statky s.p. jsme pro vás domluvili i možnost ubytování přímo zázemí v závodu, a to v chatkách a stanech RZ Olšina.

Ubytování

Využít můžete ubytování v rekreačním komplexu Olšina, kde si vybere opravdu každý. Je skutečně na vás, jaký typ preferujete. Můžete si zarezervovat místo v hotelu nebo ve zděných a srubových chatkách. Využít můžete také noclehu ve dvoulůžkových stanech s podsadou (90kč/os) nebo si přivést vlastní stan. Součástí areálu je. i sportoviště a zázemí pro děti. Více informací o ubytování najdete ZDE. Rezervace ubytování provádějte přes rekreace.olsina@vls.cz

Tipy na výlety

Po závodě můžete v neděli podniknout spoustu výletů v okolí. Přímo od rekreačního zařízení Olšina můžete nastoupit na cyklostezky i turistickou trasu, které vás zavedou do ještě nedávno zapovězené přírody. Vydat se můžete na okruh okolo Špičáku u Horní Plané, na Knížecí Stolec nebo se vydat na výlet nejmalebnější šumavskou lokálkou na Schwarzenberský kanál či do Českého Krumlova z nedaleké lesní zastávky Hodňov.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko