Registrace proběhnou přes nový registrační systém

16.11.2016   
Foto

Ještě než vám odhalíme termínovku a spustíme registrace, je třeba se připravit na nový systém SportID, přes který se nově budete moci přihlásit na závody Běhej lesy. Výhodou systému je rychlá registrace na pár kliknutí, snazší správa registrace, budete si moci kdykoliv přiobjednávat doplňkové služby nebo sledovat všechny své dosavadní výsledky. A jak na to?

1) Aktivace a založení účtu ve Sport ID

Ještě než vám odhalíme termínovku a spustíme registrace, je třeba, abyste si založili účet v systému SPORT ID. Bez aktivního účtu ve SportID se nebudete moci na závody přihlásit! Doporučujeme si účet aktivovat už nyní a nenechávat to na poslední chvíli. Zajistíte si tak hladký průběh při pozdějším přihlašování na závod a neuteče vám levnější startovné. 

UŽ JSEM SE DŘÍVE REGISTROVAL NA BĚHEJ LESY

Jestliže už jste se v minulosti registrovali na některý ze závodů Běhej lesy (tedy vy konkrétně jste prováděli registraci a nepřihlašoval vás někdo jiný), máme vás v naší databázi. Stačí ZDE vložit vaše jméno, datum narození a e-mail, přes jste se v minulosti přihlašovali, a my vás v systému dohledáme. Na email vám poté zašleme aktivační link, abychom si ověřili, že jde opravdu o vás. Na odkaz klikněte a zadejte nové uživatelské jméno a nové heslo, které budete používat pro přihlášení do systému. Nezapomeňte uvést tu e-mailovou adresu, kterou jste využívali v minulosti. Pokud jste změnili svou e-mailovou adresu, napište nám na info@behejlesy.cz a my vám ji v systému změníme.

V MINULOSTI MĚ PŘIHLAŠOVAL NĚKDO JINÝ / JSEM NOVÝ ZÁVODNÍK

Jestliže jste s námi v minulosti ještě nikdy nezávodili nebo pokud za vás provedl registraci někdo jiný, v databázi vás nemáme. Postupujete ale velmi podobně.  ZDE vložíte vaše jméno, datum narození a váš e-mail. Poté se vám ukáže, že vás databázi nemáme, proto je třeba si založit účet úplně nový. Postupujete zvolením uživatelského jména a hesla a vyplněním kontaktních údajů. Poté dokončíte registraci.

ÚČET VE SPORTID MÁM JIŽ ZALOŽENÝ

Pokud jste se přes systém SportID přihlašovali do jiného závodu než Běhej lesy, např. ČEZ Jizerská 50, Bike Prague, nemusíte registraci do systému provádět znovu. V databázi Vás již máme a stačí se pouze přihlásit ZDE.

2) Přihlášení do SportID

Po dokončení registrace se pomocí vašeho emailu či uživatelského jména a hesla můžete přihlásit do vašeho profilu. Využít také můžete rychlejší přihlášení přes Facebook. Ve vašem profilu si vyplňte další potřebné údaje, abyste se poté mohli později přihlásit do závodů. Nezapomeňte ani na kontaktní osobu nebo příbuzné, které hodláte také registrovat (například vaše děti).

Pokud kliknete na Přihlásit se na závod, v nabídce zatím najdete jiné závody. Běhej lesy se zde objeví až ve chvíli, kdy spustíme registrace. O všem vás ale budeme včas informovat. V případě nejasností nám napište na info@behejlesy.cz

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay
    Nilfisk

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Středočeský kraj
    Ústecký kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    Jihomoravský kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
    Sport in Art
Výživové okénko