Save-ID řekne kdo jsi....

8.6.2015   
Foto

Vyrážíme na každodenní trénink abychom zlepšili svůj čas na půl maratonu, chceme pokořit ironmana nebo trénujeme prostě pro ten pocit, který pohyb přináší. Sport je naší zálibou a nezáleží na tom zda je to běh, cyklistika, triatlon a nebo turistika. Je to prostě vášeň, životní styl a my si na sport vždycky umíme ukrojit kousek času.

Ať už naše uspokojení pochází z obyčejného pohybu nebo ze zlepšování a posouvání našich hranic,vždycky je tady i druhá strana mince, která k životu patří. Námi nezaviněná srážka třeba i s druhým cyklistou, náhlá nevolnost zapřičiněná vysokými teplotami nebo vrozená zdravotní indispozice, to je jen několik možností, které nás mohou potkat při tréninku. Následná ztráta komunikace může mít fatální následky a ne každý z nás vybíhá se zdravotní kartou a kontaktními údaji uloženými v ledvince. Identifikační náramky Save-ID, jsou tady právě pro tyto případy.
 
Vezměte si sebou všechny údaje, které o sobě chcete předat ve chvíli, kdy vy sami nemůžete. Telefonní čísla na kontaktní osoby, zpráva o Vašem zdravotním stavu-diabetes, bypass, vysoký tlak. Užívané léky a nebo alergie na léky či bodnutí hmyzem. Všechny tyto údaje můžete umístit na svůj identifikační náramek. Jsou laserově gravírovány na nerezový štítek, takže čitelnost textu je garantována dlouhodobě.
 
Save-ID není ale jen pomocník, je to i stylový kousek Vašeho sportovního vybavení. Můžete vybírat z deseti barev Chrono-ID, šesti barev Speed-ID a dalších produktů. Nově jsme pro Vás připravili sekci „příslušenství“, kde máte možnost dokoupit samostatné komponenty a vyladit svoje Save-ID podle svých představ. Pro všechny startující na Běhej Lesy 2015 je připravena sleva 10 % na celý sortiment. Po zadání slevového kódu při nákupu: 002C15B
 
Těšíme se na Váš nákup na stránkách www.save-id.com

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay
    Nilfisk

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Středočeský kraj
    Ústecký kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    Jihomoravský kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
    Sport in Art
Výživové okénko