Na Běhej lesy Brdy si pořádně zamlsáte

21.7.2016   
Foto

Chystáš se na Běhej lesy Brdy? Mrkni se, co za dobroty si můžeš dát! V Brdech to bude kromě závodů jeden velký pamlsek vedle druhého. Mňam!

Rebel

Rebel pro vás v Rebel stanu chystá osvěžení v podobě točeného piva, nealka a limonád. Točit se bude také lehký alkoholický nápoj REBEL Grep@Citron. Po vyhlašování absolutních vítězů v 17:30 se těšte na spoustu zajímavých soutěží na pódiu. Jak dlouho vydržíte držet tupláka piva nebo kolikrát nadzvednete soudek nad sebe? :)

  

Koláčkova pekárna

Na Brdech si pro vás Koláčkova pekárna připravila opět vypečený gril - poctivé klobásy a krkovice z rodinné farmy, více kukuřic s provensálským kořením, ale i nějaké to kuřecí pro děti. To vše s žitným chlebem plným semínek. Čekají vás i sendviče plněné mrkvovou pomazánkou, která se osvědčila již na Prague food festivalu, a když si budete chtít dát do žaludku něco teplého, potěší vás smetanový bramborový krém. Na závodě si můžete tentokrát koupit i několik chlebů vcelku, kdo by měl zájem o nedělní žitnou snídani doma :)

  

Salt'n'Pepa Foodtruck

Pořádný gurmánský zážitek na vás čeká u Salt'n'Pepa Foodtruck. Pochutnat si můžete například na burgerech s vepřovým nebo kachním masem, ale i dalších street food dobrotách. Už se vám sbíhají sliny? Nám totiž ano!

  

   

Bonjour

U fransouzského bistra Bonjour se můžete těšit na vynikající burgery a kotletky na medu s bulgurem na provensalský způsob. Na své si ale přijdou i vegetariáni či běžci, kteří ocení lehčí jídla. Připraveny jsou pro vás totiž i těstovinové saláty, toasty a polévky.

   

Kavárna La dolce strada

U domácí kavárny La dolce Strada se můžete těšit na vynikající kávu, kávové speciality, mléčné shaky, freshe, limonády, ale i sladkosti v podobě koláčků. Mňam!

  

Kavárna na kolech

Není nad to se v pořádném horku i zchladit něčím studeným a v Kavárně na kolech na vás čekají chlazené nealkoholické míchané nápoje nebo vynikající zmrzlina. V kavárně vám namíchají alkoholické i nealkoholické mojito, skvěle chutnají i kokteily, a to buď vanilkové nebo s čerstvým ovocem. Těšit se můžete i na sladkou tečku v podobě palačinek s ovocem a nugátovou omáčkou. 

   


 

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay
    Nilfisk

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Středočeský kraj
    Ústecký kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    Jihomoravský kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
    Sport in Art
Výživové okénko