Je radost podporovat běhání v přírodě

11.7.2016   
Foto

Projekt Kamsdětmi.com je jedním z našich mediálních partnerů a jde o portál, který nabízí největší celorepublikovou databází akcí a míst, kde mohou rodiče s dětmi trávit svůj volný čas. Za tímto projektem stojí tým maminek, které samy testují a navštěvují akce a doporučují je tak dalších tisícům rodičům.  

Není náhodou, že ředitelka projektu Vendula Dittrichová ráda běhá a ke sportu vede i své děti. Na závodech Běhej lesy ji tedy můžete potkat jak u dětského koutku, který má pod patronací právě její portál Kamsdětmi.com, tak samozřejmě na trati. „Závody Běhej lesy mi byly od počátku velmi sympatické. Idea sportu v přírodě a na čerstvém vzduchu tady chyběla a spojí-li se sportovní úsilí s rodinným výletem, pak jde o krásně strávený čas pro všechny,“ vysvětluje Vendula, proč se portál Kamsdětmi.com stal mediálním partnerem běžeckého seriálu. „Samozřejmě že to, že sama běhám, hodně přispělo k rozhodnutí spojit se se seriálem Běhej lesy. Kromě toho ale cítím z party kolem těchto závodů velkou lásku a odhodlání k tomu, co dělají, a to nás s našim týmem také spojuje,“ říká ředitelka portálu a dodává, že jediné, co ji mrzí, je letošní neúčast na závodech v Lednici. Jinak se ale snaží na závodech nechybět, a to samozřejmě s celou rodinou. 

Kromě oblíbeného dětského hradu chystá Kamsdětmi.com na závodech i další doprovodný program pro rodiny s dětmi. Nechybí kreativní koutek s omalovánkami, sportovní úkoly a na Karlštejně bylo prvně možno vyzkoušet i několik aktivit s hračkami Hamleys, se kterým Kamsdětmi.com dlouhodobě spolupracuje. A jaké jsou další plány spojení Kamsdětmi.com a Běhej lesy?  „Pro příští sezónu bychom chtěli s organizátory zajistit hlídací koutek, aby si mohli jít zaběhat oba rodiče, nebo jsme tak pomohli maminkám či tatínkům, kteří přijedou na závody s dětmi sami. No a samozřejmě se budeme snažit doprovodný program rozšiřovat. Dále chceme co nejvíce zviditelňovat celý seriál našim čtenářům a fanouškům. Už nyní děláme různá videa, instagramové pozvánky a podobně. Je radost podporovat běhání v přírodě,“ uzavírá Vendula Dittrichová z portálu Kamsdětmi.com. 

Pro Běhej lesy je zas radost mít takové partnery jako je Kamsdětmi. Podívejte se na videopozvánku, kterou si pro letošek pro nás připravili. 

A velmi zábavné je i video s pozvánkou na loňský běh v Bedřichově. Zajímalo by nás, kolikrát ty děti během natáčení spadly a kolik dlaní borůvek do sebe nacpaly 

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay
    Nilfisk

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Středočeský kraj
    Ústecký kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    Jihomoravský kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
    Sport in Art
Výživové okénko