JOHNNY SERVIS je dlouhodobým partnerem projektů Běhej lesy a Behaj lesmi

7.10.2024   
Foto

Naše seriály běžeckých závodů Běhej lesy a Behaj lesmi by se neobešly bez JOHNNY SERVIS, dodavatele nejen mobilních toalet, ale také sanitární techniky, mobilního oplocení a party nábytku. JOHNNY SERVIS je spolehlivým partnerem obou závodů od jejich založení, s Běhej lesy spolupracuje už celé desetiletí, s Behaj lesmi letos slaví 4 roky.

Tak velké akce, jako jsou běžecké závody, vyžadují komfort a hygienu pro všechny závodníky, fanoušky i organizační tým. Proto si běžecké seriály Běhej lesy a Behaj lesmi vybraly společnost JOHNNY SERVIS, která má široké portfolio produktů a dokáže tak zajistit komfortní zázemí, co se týče kapacity a hygienických i logistických potřeb. Samozřejmostí je dodávka dostatečného počtu WC kabin, konkrétně jde o typy JENNY (speciální mobilní toaleta pro ženy), JOHNNY SPORT (mobilní toaleta s pisoárem), JOHNNY SUPER (mobilní toaleta se splachováním) a také mobilní pisoár KROSMAN. Pro zajištění dostatečné hygieny dále JOHNNY SERVIS na závody dodává sanitární techniku včetně umyvadel a dávkovacího dezinfekčního stojanu. 

A tu hru s balónky znáte? Balónek pomohl vyřešit hlášení došlého toaletního papíru. Každý běžec vypustí balónek dveřmi a stylově se všichni dozvědí, že tady není dostatek toaletního papíru.


To ale není všechno, JOHNNY SERVIS totiž na naše závody dodává také mobilní oplocení a dřevěný venkovní nábytek, aby se měli závodníci kde v klidu a pohodlně najíst. Díky svému širokému portfoliu tedy nezajišťuje jen toalety a hygienu, ale také výrazně ulehčuje organizaci závodů a jejich účastníkům zvyšuje pohodlí

Vzhledem k vysoké poptávce po produktech teď JOHNNY SERVIS přichází s novým e-shopem, kde si mohou zájemci mobilní toaletu, dezinfekční stojan i další produkty objednat online. Ať už pořádáte větší akci něco třeba jen malou oslavu na místě, kde není k dispozici potřebné zázemí, můžete si nyní produkty pronajmout rychle a jednoduše. A my je můžeme jen doporučit!

 

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay
    Nilfisk

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Středočeský kraj
    Ústecký kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    Jihomoravský kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
    Sport in Art
Výživové okénko