Běhej lesy odhalí termínovku 19. listopadu

15.11.2017   
Foto

Je to tady! Seriál Běhej lesy začne už v neděli večer 19. listopadu odhalovat kalendář závodů pro rok 2018! Závody budeme odhalovat postupně a záležet bude jen na vás všech závodnících, jakou rychlostí. Dozvíš se nejen data sedmi dosavadních závodů Běhej lesy, ale také termín a lokalitu jednoho nového závodu. Buď ready a sleduj náš Facebook a web behejlesy.cz. A zapiš si za uši, v neděli večer 19. listopadu začínáme v 18:00!

KDY BUDOU ZVEŘEJNĚNÉ TERMÍNY ZÁVODŮ?

V neděli 19. listopadu v 18:00 večer ti zveřejníme na Facebooku Běhej lesy termín prvního závodu Běhej lesy. Jen díky tvé aktivitě budeme postupně odhalovat termíny i dalších závodů. Záleží tedy jen na vás, jak moc budete chtít termíny znát. Více informací se postupně dozvíš na našem webu a Facebooku. Buďte ready, odhalování kalendáře začíná 19. listopadu v 18:00.

KDY BUDOU SPUŠTENÉ REGISTRACE?

Registrace spustíme až ve chvíli, kdy s tvojí pomocí odhalíme všech 8 závodů. Přesné datum a čas proto v tuto chvíli nevíme ani my, záležet bude jen vás!

CO JE POTŘEBA K REGISTRACI?

Aby tvoje registrace na závody proběhla hladce, nezapomeň mít ve chvíli spuštění registrací aktivní účet na registračním systému SportID. Jak na to, se dozvíš ZDE.

KOLIK BUDE STÁT STARTOVNÉ?

Máme pro tebe dobrou zprávu. Startovné zůstává cenově stejné jako v předchozích ročnících. Navíc pro tebe budeme mít nový závod a spoustu dalších novinek, které budeme postupně odhalovat. Částka za startovné se odvíjí od naplnění kapacity závodu, proto jsou odděleny dvě cenové vlny. Je to jednoduché, čím dříve se přihlásíš, tím levnější máš startovné. Startovné můžeš získat opět za zvýhodněnou cenu 400 Kč, pokud se přihlásíš včas a s dalším běžcem v rámci jedné registrace. Ušetřit můžeš také tehdy, pokud si koupíš startovné na 4 závody najednou, popřípadě rovnou na celý seriál. Více informací o zvýhodněných balíčcích se dozvíš tady.

BUDU MOCI KOUPIT STARTOVNÉ JAKO VÁNOČNÍ DÁREK?

Ano! Po spuštění registrací budete mít možnost koupit dárkový poukaz ve dvou designech (klasický a vánoční) a obdarovat tak své blízké hezkým dárkem v podobě startovného na závody Běhej lesy. Poukaz můžeš zakoupit na jeden konkrétní závod nebo ve zvýhodněném balíčku na 4 závodů či rovnou na celý seriál. Ihned po platbě kartou ti zašleme dárkový certifikát v PDF do emailu, který si jen vytiskneš a schováš pod stromeček. Obdarovaný se pak s uvedeným slevovým kódem jednoduše na závod přihlásí! Dárkové poukazy bude možné uhradit pouze kartou, nikoliv převodem.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    Thule
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko