​Jak se dopravit na Běhej lesy Brdy?

12.4.2017   
Foto

Žádný strach, možností je hned několik! V zázemí závodu ani v jeho blízkém okolí nejsou žádné parkovací možnosti, proto je nutné se dopravit do Mirošova a odtud dále využít kyvadlové dopravy do zázemí závodu. Ať už budete vyrážet do Brd z Prahy nebo až z druhého konce republiky, níže určitě najdete řešení. Do Brd se dostanete nejlépe vlakem anebo můžete využít spolujízdy a šetřit tak peníze i životní prostředí.

PARKOVÁNÍ

Parkování přímo v místě zázemí závodu není možné. Vzjezd do obce Skořice není povolen! Dopravní situaci bude hlídat policie, a proto apelujeme na závodníky, aby parkovali na vyhrazeném parkovišti v Mirošově a využili kyvadlové dopravy. V Mirošově je pro vás připraveno několik parkovacích ploch s dostatečnou kapacitou. Detailní informace o parkování budou závodníkům poslána v úterý e-mailem.

KYVADLOVÁ DOPRAVA

Kyvadlová doprava bude zajištěna z parkoviště v Mirošově. Ve Skořici, kde závod startuje, nejsou ŽÁDNÉ parkovací možnosti. V případě, že pojedete na závod autem, zaparkujete v Mirošově a do zázemí závodu je třeba dále využít kyvadlové dopravy. Vzdálenost parkoviště od místa startu je 6 kilometrů. Kapacita kyvadlové dopravy bude dostatečná pro všechny závodníky i jejich doprovod. Autobusy budou odjíždět v pravidelných intervalech a k dispozici bude i nízkopodlažní autobus pro rodiče s kočárky. Autobusy budou jezdit po celý den od 9:30 až do 20:00. Poslední autobus, který lze využít před startem závodu bude odjíždět v 13:30. Nástupní místa autobusů najdete zde.

VLAKEM

Vlaková zastávka Mirošov 49°42'7.495"N, 13°40'0.358"E. Vlaková doprava je nejsnazší způsob, jak se do Mirošova dopravit. Vlak odjíždí každou hodinu z hlavního nádraží v Praze do Rokycan, kde je nutné přestoupit na vlak do Mirošova. Jízdní řády vlaků nejlépe vyhledáte tady. Pokud pojedete z Plzně, vlak do Rokycan odjíždí jednou za dvě hodiny.

Zastávka Mirošov se nachází jen 200 m od místa odjezdu kyvadlové dopravy, autobusy kyvadlové dopravy však budou jezdit i přímo přes vlakové nádraží, proto vám páni řidiči rádi zastaví i hned před nádražím :)

AUTEM

Z Prahy se vydejte po D5 směrem na Plzeň. Zvolte 50 a jeďte přes Medový újezd do Hůrky a přes Dobřív do cílové destinace Mirošov. Z Plzně jeďte po dálnici D5 a zvolte sjezd 62 na Rokycany. Z Rokycan jeďte přes Kamenný Újezd a Hrádek do do Mirošova.

SPOLUJÍZDA

Ušetřete životní prostředí i peníze a domluvte se s dalšími závodníky na spolujízdě. Svou nabídku či poptávku na společnou jízdu autem můžeš sdílet zde.

ZAKLÁDAJÍCÍ PARTNER

    Lesy ČR

HLAVNÍ PARTNEŘI

    Dr. Max
    Generali Investments
    ČEZ
    PENNY

OFICIÁLNÍ PARTNEŘI

    Craft
    Volvo
    Sportisimo

PLATEBNÍ PARTNER

    ČSOB + MasterCard

Oficiální dodavatelé

    Johnny Servis
    Žaket
    Onlinesystem
    TKF

PARTNEŘI

    Continental
    CETIN
    Česká mincovna
    Enervit
    ČHMÚ
    bahis
    DB Schenker
    Caficko®
    Royal Bay

MARKETINGOVÝ PARTNER

    Raul

HLAVNÍ MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    TV Nova
    Deník Sport
    iSport.cz

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI

    Kondice
    Hitrádio
    RUN Magazine
    Běhej
    Kam s dětmi
    Svět outdooru
    Drbna
    Náš region

HLAVNÍ INSTITUCIONÁLNÍ PARTNEŘI

    Jihomoravský kraj
    Jihočeský kraj
    Středočeský kraj
    Moravskoslezský kraj
    Liberecký kraj
    kraj Vysočina
    Karlovarský kraj

Spolupracujeme

    Bjež
    Rozběháme Česko
    Trenujeme.sk
    Kudy z nudy
    Ukliďme Česko
    TOP běžecký seriál
    Smartemailling
    Freelo
Výživové okénko